Classic Norway Hotels feirer samarbeidet med Bikelife Norge med konkurranse hvor premien er overnatting for to på valgfritt Classic Norway Hotels!

For å feire samarbeidsavtalen Classic Norway Hotels har gjort med Bikelife Norge, hvor Bikelife Norge sine medlemmer får 10% på overnatting på alle Classic Norway Hotels, ønsker de å lage en konkurranse hvor premien er en overnatting for 2 i dobbeltrom på valgfritt Classic Norway hotell (gjelder ikke Korsholmen og Flatflæsa).

Konkurransen ligger på Bikelife Norge sin Facebook side, og det eneste dere må gjøre er å følge linken som ligger under, si hvem du ønsker å ha med, og hvilket hotell dere kunne tenke dere å besøke. Linken dere må følge ligger rett under.

https://www.facebook.com/groups/231657048608968/permalink/554592152982121

Classic Norway Hotels er en hotellkjede som består av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Der er totalt 22 hotell fra Fevik i Sør til Lofoten i Nord. Til tross for at hotellene i Classic Norway har individuelle særpreg og karakter, vil du finne flere fellestrekk; «personlig vertskap», «kvalitetsbevisst» og «skreddersøm» skal bidra til at vi skal kunne begeistre gjestene.

Nederst på siden er det en tidligere link til en artikkel vi lagde om alle Classic Norway Hotels. Lykke til.

Konkurransen varer fra fredag 10.06.22- fredag 01.07.22, og trekkes kl 1500.