Feirer 30 år siden første seier

Aprilia Rsv4 Xtrenta lages kun i 100 eksemplarer

Det er 30 år siden Aprilia tok sin første World Championship-seier og dette feires med en dedikert race-sykkel laget i kun 100x som bygger på deres veisykkel RSV4 Factory.

Winglets i front som skikkelige racingsykler har om dagen

Samme som deres 2019 modeller RSV4 X og Tuono X som det kun ble laget 10x av er denne også ment for kun bane og går ikke å registrere for veibruk.

230hk, og 166kg. Vinger både foran og bak, samt denne vingen under sykkel foran bakhjulet som de kom med i MotoGP tidligere. Uten at jeg skal si hva dette ser ut som…. Vingene på denne skal gi opp til 25% mer marktrykk, men tipper vi vanlige mosjonister ikke helt har bruk for dette rundt Vålerbanen eller Rudskogen, men kult er det.

Kåper i karbon, og lakkering som deres 125GP-sykkel dro inn seieren med for 30år siden(1992). Må innrømme jeg synes dette er oppskriften på noe vakkert.

Eksos er fra Italienske SC Project som Aprilia har samarbeidet med i flere år innen både racing og gate, og er da selvfølgelig laget i full titanium og karbon.

Øhlins (Andreani) dempere foran og bak, og massive Brembo gp4-ms billet monoblokk calipere med 330mm skiver. Og leveres med magnesium felger fra Marcesini med Pirelli sbk slick. Ready for the track??

Og prisen da: oppgitt til 50000€ +mva