Pål Anders Ullevålseter hos Big Twin

Torsdag inviterte Big Twin, som er forhandler av Indian i Råde sine kunder til Meet and greet i deres lokaler, og hadde invitert Pål Anders Ullevålseter som kom med noen historier om sitt liv på to hjul. Og da ofte på grus eller uti en ørken i Afrika.

I et så å si fullsatt lokale, dro Pål Anders sine historier, og fortalte litt om hvordan livet før, under og etter ett ørken-rally foregår. Og hva du må passe på og kunne før du setter i gang med denne galskapen. Her snakker vi opp mot 200km/t på grus og sand. Det er ikke til å legge skjul på at Dakar Rally kan være farlig, og det har dessverre gått med flere førere i ulykker gjennom tiden.

Dette er ofte en risiko de har i bakhodet, men som man bare må leve med.

Når du har kjørt så mange Rally som Ullevålseter, og da i eksotiske land finnes det mange gode historier å dra, og han har sikkert mye mer enn han rakk å fortelle denne dagen

Men Pål Anders har jo blitt kjent fra andre ting og, han er vel nesten like kjent for sine deltagelser i reality-serier. I alle fall hos de som kanskje ikke er like godt inne i motorsykkel som vi er. Kan nevne: 71grader nord. Isdans. Skal vi danse +++ en allsidig kar….

For dere som ikke har vært på foredrag med Pål Anders, vil jeg anbefale dere å komme neste gang.

Men dette var ikke en kveld med bare Pål Anders, men Robert Drazkowski fra JOY RIDES var òg innom for å fortelle om deres turer rundt i verden, men har lagt seg spesielt på flotte ruter i USA/America. Og mange av disse rutene ser helt smashing ut. Kunne du tenkt deg en guidet tur i USA er dette folka du bør snakke med.

Dette var en trivelig kveld med lett bevertning, og mange av deres faste kunder fra både H.O.G og andre Indian-foreninger var til stede denne kvelden for å få denne pms-sesongen til å kunne være litt hyggeligere enn bare sitte hjemme og tenke at det er mange dager igjen til sesong. Eller er det det?