Velkommen til Motorsykkelpolitisk debatt

MC-bransjen deltar aktivt i Arendalsuka. Uka, som er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid, blir også i år å rette fokus på viktige MC-politiske tema. Velkommen til å ta del av Motorsykkelpolitisk torsdag 18. august fra kl. 18.00 – 19.00.
Skriver Bjørn Richard Johansen for Reitwagen.no

Denne sommeren har det dessverre vært ganske mange ulykker og mange med stygge utfall. Deriblant 18 dødsfall på motorsykkel. Mot 15 i hele fjor.
Vi i Bikelife Norge jobber for å fremme “Null visjon” gjennom vårt gode samarbeid med Førerutvikling.no med jobben for å få bedre førere på veien. Og kommer til å stille under Arendalsuka med vårt budskap og tilstedeværelse.
Denne dagen kommer det til å være representanter fra Statens Vegvesen, Stortingsrepresentanter, NMCU (Norsk Motorsykkel Union) og MCF (Motorsykkelimportørenes Forening) Norsk MC-Forhandlerforening (NMCF) samt Politiet vil være til stede i denne debatten.

Vi kommer til å reise ned denne Torsdagen, og om noen medlemmer av Bikelife Norge vil være med så er det bare å møte opp, eller treffe oss på veien. Ta på dere Bikelife merch så synes vi denne viktige dagen.

Her kan dere lese hva REITWAGEN.NO skriver om saken:

ARENDALSUKA 2022