Vi har testet Bullfighter Jeans

Skal jeg på langtur eller på bane sverger jeg til skinn så lenge været tillater det, men når asfalten er varmet opp lenge nok og gradestokken kryper oppover til uante høyder som vi opplever nå om dagen frister det å kle seg mer luftig, og Bullfighter har latt oss prøve et større utvalg av kolleksjonen som vi kommer til å ta for oss i tiden fremover.

Jeg har i lang tid stolt på MC-jeans i forskjellige typer kevlar etter at jeg så testen av stunteren som ble dratt inn i bakhjulet med cm lange ispigger når han hang etter sykkel på isen og slapp unna med skrammer. Buksene var som regel fine, men gjerne litt tyngre enn vanlige jeans, litt annerledes passform og varme å ha på seg på de varmeste sommerdagene. så jeg ble utrolig positivt overasket når jeg fikk hjem Bullfighter`s Cobra Kevlar MC-Jeans i sort. Disse er onelayer bukser og er lette, luftige og har beste passformen jeg har testet til nå. Når jeg sist helg skulle holde kurs tidlig på morgenen for en forbeining rundt 15 mil unna var all annen transport enn MC var uaktuelt. Det var litt friskt når jeg dro fra Sarpsborg i 14 grader kl 7 på morgenen, men på ingen måte ubehagelig, og når jeg skulle hjem og gradestokken hadde krøpet opp til 24 og solen skinte fra skyfri himmel fikk jeg konstatert at dette var et bedre valg enn skinn. De er mørke og ser bra ut, og jeg stod og holdt forelesning hele dagen og så på ingen måte noe behov for å bytte til andre bukser.

Jeg har til og med gått over en mils tur med bikkja i disse buksene uten at jeg følte det mer trykkende enn jeg ville gjort i vanlige jeans. Passformen er for mitt vedkommende helt fantastisk og jeg bruker buksene ofte også når jeg ikke kjører sykkel. beskyttelsesinnlegget til hofter og knær kan taes ut og buksen vaskes i maskin på 30c.

Tekst hentet fra Bullfighter:

«Myke, Slitesterke og Langvarige

CORDURA® denimstoff er designet for å hjelpe jeans vare lenger enn 100 % bomullsdenim, og forlenger brukbarheten (produktlevetiden) til et materiale som allerede er kjent for sin holdbarhet.
Konstruert med en blanding av bomull og INVISTA T420 nylon 6,6-fiber, en fiber av militærkvalitet som gir ekstra slitestyrke uten å ofre komfort.

Spesifikasjoner:

– Anti-Abrasion Denim Cordura®
– Slitesterkt
– Sikkert
– CE-godkjent (EN: 17092:2018 (AA))
– CE-godkjente beskyttelser (EN: 1621-1)
– Kun et lag
– En utrolig luftig og lett bukse»