VOGE velger LEKS Motor Oslo som salgs- og servicesenter

Styrker satsing på MC-markedet i Oslo:

Fredag 8. mars 2024 – VOGE, satser på vekst i Norge og legger sitt salgs- og servicesenter i hovedstadsområdet til LEKS Motor Oslo AS. Det er fra før kjent at LEKS Motor Oslo skal selge KTM motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP. Den nye butikken med fokus på stor Oslo-området ligger på Rud i Bærum og åpner i løpet av våren 2024. At VOGE blir en del av utvalget lanseres på «Kvinnedagen» 8. mars som også marker at kvinner er en av LEKS Motor Oslo sine viktige målgrupper, som følge av at stadig flere damer kjører MC i Norge.

VOGE og Loncin Industries, med base i Kina, har 9.000 ansatte og produserer årlig 2,5 millioner motorsykler, 3 millioner motorer og 150.000 ATVer. VOGE har jobbet nært sammen med BMW Motorrad siden 2004. Loncin skrev ny samarbeidsavtale med BMW i 2023 for utvikling av nye motorer og design av nye motorsykler og har også et strategisk partnerskap med italienske MV Augusta, med blant annet KTM og Pierer Mobility på eiersiden.

https://www.idealista.com/no/inmueble/103279918/foto/16/

VOGE har en god modellrekke for de ulike kundegruppene
– VOGE er representert innenfor de populære segmentene i MC-markedet med  5 spennende MC-serier til svært fordelaktige priser. Det er Classic, Naked, Adventure, offroad og Lett-serien, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS. VOGE syklene er et godt supplement i det såkalte Japan/Kina MC-segmentet for de som ønsker å kjøpe seg en rimelig motorsykkel som er lett å håndtere, med moderne teknologi og gode kjøreegenskaper. LEKS Motor Oslo AS får beliggenhet sentralt i bilbyen på Rud i Bærum. Nedslagsfeltet blir Oslo, Bærum og Asker samt InterCity-området.

VOGE sin Classic Series har moderne teknologi i retro-stil og du får den som VOGE 300AC/kubikk, VOGE 500AC/kubikk, Naked Series er gatesykkel for alle pengene og kommer i VOGE 300R/kubikk og VOGE 525R, Adventure Series som du får som DS525X, VOGE 500DS. Den store nyheten for 2024 er flaggskipet DS900X som er perfekt for å utforske vei og terreng. Enduro Series beskrives som å være like god på offroad som på vei med sin VOGE 300RALLY modell.

VOGE 125 R for de unge
– For den yngre gruppen av motorsyklister har VOGE 125R som beskrives som like god som på landeveien som i byen, sier Tore Knutsen som er daglig leder for VOGE Scandinavia. Selskapet har sitt sentrallager i Moss og Porsgrunn  VOGE har en av markedets beste garantier med 5 år på alle kjøretøy.

Flere merker over tid
Planen til LEKS Motor AS er å over tid å tilby kundene de fleste merker, både av kjøretøygrupper og utstyr og være gode på samarbeid med andre butikker og aktører i og rundt bransjen. Først ut er KTM, BRP og VOGE med sine kjøretøy. Målet er at butikken åpner i løpet av første halvår 2024.

– Strategien til LEKS Motor Oslo bygger på at totalmarkedet for motorsykkel, ATV/UTV, vannscooter, snøscooter kan bli betydelig større i Norge. Får vi totalmarkedet til å vokse vil alle merker og forhandlere tjene på dette, sier Erlend Lønnum som blir daglig leder for LEKS Motor AS. Også vi som ny forhandler i Oslo-området vil tjene på det. For å få til ønsket markedsvekst må en aktør ta et langt større grep om markedet, med fokus på kompetanseutvikling, støtte opp om arbeidet med å nå målene i nullvisjon, fokus på service, verksted, ungdom/rekruttering, den eldre målgruppen av nye MC-førere og ikke minst kvinner.

Interkommunale selskap, landbruket, hjelpeorganisasjoner
– Videre vil vi satse stort mot å tilby norske kommuner, de interkommunale selskapene (IKS) innen blant annet brann, vannverk, eiendom, helse, samt Politiet og forsvaret stor grad av service når vi er med å selge produkter eller forhandle rammeavtaler knyttet til våre produktgrupper fremover, sier Erlend Lønnum. Tilsvarende vil vi jobbe aktiv for å gi landbruksnæringen organisert i Norges Bondelag og Bonde- og småbrukarlaget, Felleskjøpet og hjelpeorganisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp god service.

Ønsker kontakt med flere merker
– Vi starter ut med KTM, BRP med bl.a. Can-am og VOGE, men har mål å etablere et MC-senter hvor kundene kan få mulighet å se et rikt utvalg av produkter. Begge disse har ønsket å få en god butikk for å tilby sine produkter i Oslo vest, sier Erlend Lønnum. Nå håper vi andre merkeaktører og utstyrsleverandører tar kontakt med oss så vi kan komme i dialog om å finne måter å samarbeide på. LEKS Motor Oslo vil også fremover utvikle et godt digitalt tilbud, inkludert nettbutikk, knyttet til merkevaren og domene LEKS.no og LEKSmotor.no.

– Det er også veldig hyggelig at vi nå blir kontaktet av mekanikere og selgere som kan våre produktgrupper, med spørsmål om å få jobb hos oss. Vi skal satse på å skape et godt, spennende og engasjerende arbeidsmiljø. Interessen for å jobbe hos oss lover godt, sier Erlend Lønnum.

Fokus på kunden
– Vårt mål er å legge til rette for det som skal bli en av landets mest kundevennlige butikk. Vi vil sikkert ikke bli de billigste, men vi vil bli best på service. Fokus på service, delt lidenskap med kundene, tilgjengelighet og åpningstider vil være vårt viktigste konkurransefortrinn, sier Erlend Lønnum. Videre vil vi aktivt støtte opp om nullvisjon enstemmig vedtatt av Stortinget. Både med hensyn til å få ned antall ulykker, drive holdningsskapende arbeid og bidra til å skape positivt engasjement rundt den kommende elektrifiseringen av MC, ATV/UTV, snøscooter og vannscooter segmentet.

For mer informasjon:
Erlend Lønnum, daglig leder, LEKS Motor AS, mobil 911 17 588 og e-post: [email protected]
Torbjørn Kaarud, styreleder, LEKS Motor AS, mobil 900 29 933 og e-post: [email protected]
Tore Knudsen, daglig leder, VOGE Scandinavia, mobil 934 60 666 og e-post: [email protected] samt web: www.vogescandinavia.com

Mer om VOGE: https://www.vogescandinavia.com/

Kort om:

·         LEKS Motor Oslo AS vil etablere et handels- og kompetansesenter og MC-butikk i bilbyen på Rud i Sandvika i Bærum. Slagordet er: LEARN TO EXPLORE; Å tilby gode produkter, som gir en opplevelse du ikke glemmer. Videre bidra til å gi deg opplevelser og utvikle deg som menneske – og å ta turer og ekspedisjoner til lands og til vanns som du husker.

·         I starten vil vi selge KTM, BRP og VOGE, men målet er over tid å tilby de fleste merker alene eller i samarbeid med andre. Dermed vil kunder som sogner til Oslo, Østlandsområdet eller InterCity-området og Oslo vest få en moderne beliggenhet og et godt servicetilbud. Senteret vil i første omgang satse på MC, ATV/UTV og vannscooter og være et kompetansesenter for kjøretøykategoriene.

·         Blant annet vil det bli mulighet for Norsk Motorcykkel Union, NMCU, Kongelig Norsk Automobilklub, KNA, Norges Automobil-Forbund og NAF MC, MC og ATV/UTV klubber, vannscooterklubber med mer og Bikelife Norge, WIMA – som jobber for å knytte sammen kvinner med felles interesse for motorsykkel – og andre foreninger/nettverk som f.eks. følger Motorsykkelsiden på Facebook å fritt kunne bruke vårt møte- og konferanserom i tilknytning til butikken. Målet er at butikken åpner i løpet av første halvår 2024.

·         LEKS Motor Oslo AS er eid av Erlend Lønnum, Torbjørn Kaarud og Bjørn Richard Johansen. Videre er Yamaha og MC-legenden Kjell Ramleth tilknyttet selskapet som rådgiver.

·         LEKS Motor AS vil over tid også bli aktivt medlem i organisasjoner som jobber for vekst og samarbeid i det lokale og nasjonale næringslivet, så vel som i bransjen vi satser, som blant annet Bærum Næringsråd, Asker og Bærum handels- og servicebedrifters forening, og Norsk MC-forhandler forening, NMCF, Norsk Bransjeforening for ATV og Snøscooter, NBAS og Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO.

Foto:
Erlend Lønnum, påtroppende daglig leder i LEKS Motor OSLO AS. Foto: Reitwagen.no

Torbjørn Kaarud er tilbake i MC bransjen som styreleder i LEKS Motor AS.

Tore Knudsen, daglig leder, VOGE Scandinavia.

For å bestille MC eller avtale for service, verksted tid, salgsstøtte m.m., eller diskutere ditt fremtidige valg av MC, ATV/UTV, vannscooter m.m.:

Kontakt:
Erlend Lønnum, påtroppende daglig leder, LEKS motor Oslo,
mobil 911 17 588 og e-post: [email protected]

Vår nettside er: www.leks.no og www.leksmotor.no 

Facebook – hvor du kan følge oss: https://www.facebook.com/leksmotor/ 

LinkedIN – hvor du kan følge oss: https://www.linkedin.com/company/leks-motor/?viewAsMember=true