33 000 MEDLEMMER!!!

….And still counting….

  • Vi passerte akkurat 3år som Bikelife Norge. 21.01.21 startet vi denne gruppen for å dele vår podkast samt ha en fin gruppe for motorsyklister hvor man kan spørre om alt som hører til motorsykkel livet. Her skal man ikke bli mobbet eller slengt drit til om man spør om noe som kanskje folk synes er dumt. Glad nyheter innen mc er hva vi liker.

Vi hadde aldri trodde det skulle bli som det ble med så mange gode medlemmer. Hyggelig å møte dere overalt og snakke med dere og høre deres mc historier. Vi har tatt en liten pause fra Podkasten, men denne kommer tilbake igjen!!

Samtidig har vi lekt oss mye på youtube og redaksjonelt stoff på vår hjemmeside www.bikelifenorge.no og fått inn flere gode skribenter her, og ønsker oss gjerne flere som har noe godt på hjertet de vil skrive om. Bare send oss en mail eller melding på Facebook om du føler for.

At gruppa klatret til over 30 000 medlemmer på 3år hadde vi aldri trodd, og dette er helt sinnsykt kult. Og vi føler at det er en god gruppe for motorsyklisten der ute.

I 2023 inngikk vi ett samarbeid med NMCU for dette er noe vi heier skikkelig på. Å jobbe for MC folket og fremme gode saker sammen med disse er ett godt pluss for alle på to hjul. Når man nå ser på strengere regler som kommer i Europa så jobber NMCU med å hjelpe oss med å holde dette på ett ok nivå. Samt jobber for vår sikkerhet i trafikken.

Samme året inngikk vi ett samarbeid med Bikeport. Vi jobber for Nullvisjon – Dvs vi ønsker færre ulykker og gjerne null døde i trafikken. Med førerutviklingskurs på bane så lærer man seg å håndtere sitt kjøretøy og forhåpentligvis klarer å unngå å komme opp i situasjoner, og når man evt er i en situasjon klarer å komme seg helskinnet ut av denne.

Stå på videre, hold det gode mc humøret oppe. Snart er det ny sesong igjen og vi vil være ute og kjører før du aner det.

Hilsen oss i Bikelife Norge Crew