Demodag hos CBP

Lørdag og det var strålende vær. Bikelife Norge var invitert til CBP i Skien for å fortelle motorsyklister om Bikelife Norge og vårt samarbeid med NMCU.

For oss startet dagen veldig tidlig da vi måtte en rask tur via Torp lufthavn i Sandefjord, men å komme ned til gutta på CBP er alltid trivelig, og hyggelig å hjelpe med rigging av telt og utstyr.

Dagen var satt av til demokjøring av nesten alle deres nye modeller, og var sterkt representert av KTM, Triumph, Indian og Honda. I tillegg var Insanity Detailing, Bridgestone Norge og Helite airbag til stede og viste frem sine produkter.

“innlegget fortsetter under video”

Vi fikk teste en del sykler før hele showet satt i gang, og tar jeg ikke feil så tror jeg Sexologen nå vurderer å bytte inn til en sprett ny Ktm etter jeg fikk han ut på en Superduke. Vil det skje tro??
KTM stilte med hele sin lastebil og masse sykler i alle kategorier. Vi hev oss også rundt her og testet flere av deres modeller.

Helite kjørte demo på sine Airbags. Her snakker vi god sikkerhet. Jeg kjører selv med airbag, og dette er en god sikkerhet den dagen uhellet skulle skje. Vi har vært med Helite og demostrert deres bags på mc-messen tidligere. Samt vi har en video på YouTube hvor Bjørn Richard fra Reitwagen.no tester denne på Straand-treffet.

Insanity Detailing viste frem sine produkter, samt la på coating på et par Triumph Rocket denne dagen. Insanity Detailing ligger på Langhus ved Oslo, og er dedikert innen sitt felt. Insanity Detailing har til nå spesialisert seg på bil, men har den siste tiden gått mer over til motorsykkel. Og vi merker på eierne at de trives godt her. Insanity Detailing var også med oss på mc-messen hvor de shinet en del sykler på vår stand.

Bridgestone Norge viste frem noen av sine dekk + kunne fortelle litt om deres produkter denne dagen. Med seg hadde de både s22 og T32 som er for tiden deres mest solgte mc dekk. Vi har over lengre tid kjørt på deres dekk og vært veldig fornøyd. Så her blir man neppe misfornøyd. Som Bikelife Norge/NMCU medlem får du gode rabatter på dekk fra vår samarbeidspartner Salvesen og Sønn (sender over hele landet)

Parkeringsplassen var full av motorsykler. Og utrolig hyggelig at mange av våre medlemmer kom innom denne dagen og hilste på + vi fikk med en del nye medlemmer til vår facebookside, samt vårt medlemskap vi har i samarbeid med NMCU.

Nesten alle demosyklene som var tilgjengelig var ute til enhver tid, og det kom sykler ut og inn hele tiden. Var gøy å se så mange motorsyklister samlet på ett sted igjen. Og at værgudene endelig var med oss igjen. Vi selv fikk teste mange kule sykler og laget video på disse som snart kommer på vår YouTube kanal.