Ducati Roadshow – Eker Performance

Når Ducati drar på Norges turné og legger ett stopp innom vår Ducati dealer, og været er strålende. Ja, da tar jeg min Ducati til Fredrikstad for å kikke litt og se om det er noe gøy å prøve.

Dessverre ingen Panigale V4R å få prøve, men det stod da en V4S der. Men testet ikke den denne gangen da det stod andre sykler på menyen…

Den som var dagens mest interessante sykkel var en sykkel vi var heldig å se på Eicma messen i Milano. Nemlig Diavel V4. Nyhet av året, og jeg har testet tidligere utgaver. Så da var det på tide å teste denne også. Og nå var det endelig en mulighet.

Nytt av året er en helt ny Diavel, med Ducati sin nye Gran Turismo motor som allerede er kjent fra Multistrada V4, og bygger på Panigale sin Desmosedici stradale motor.

Må innrømme at dette er en flott sykkel. Både design, ytelse og komfort.

Ble bare en liten tur på denne da vi kun hadde ca 15min å teste på. Og vi har blitt lovt å få teste denne mer ved senere anledning.

Sykkel nr to ut var en jeg testet i fjor også, men nå ny farge og med eksosanlegg so. Gir den skikkelig Ducati lyd. Men kanskje ikke så lurt om man skal kjøre grus og kanskje litt på grensen av hvor som er lov?

Ducati Desert X er en mer grusorientert sykkel enn sin storebror Multistrada, men funker helt gull også på asfalt. Og det var der vi fikk teste den i dag.

denne skal vi og få teste mer ved senere anledning. Og lager ett større innslag da.

Sykkel nr 3. Hypermotard.

Ok, måtte bare ta denne på liten leketur for jeg gav meg. For en morsom sykkel, men som jeg ikke helt ser for meg at jeg virkelig ville trivdes på. Men kjempegøy på svingete veier, og ikke for høy hastighet….

Vi lagde litt video på disse syklene, så følg oss på YouTube for å høre min review av disse tre på de korte turene vi fikk til denne fredagen.

Vi satser på mer gøy utover denne sesongen….