Kawasaki Eliminator

Ny Kawasaki Eliminator til Europa i 2024

Eliminator-merket gjør et velkomment gjensyn i Kawasakis modellutvalg for Europa i 2024 med en helt ny modell og et konsept kalt Eliminator, med slagordet “Just Ride”.

Den nye Eliminator tilbyr enda et Kawasaki-valg i den europeiske A2-klassen og har særpreget urban cruiser-styling med et lavt og komfortabelt sete pluss en cruiserstil med 18” foran og 16” bakhjulskombinasjon. Eliminator har en helt ny type Trellis-ramme og en 451 cm3 Ninja-basert parallel-twin motor som leverer sterkt på lavt turtall kombinert med et livlig øvre turtallsområde.

Som et nikk til tidligere Eliminator-modeller har 2024-maskinen en hekk som gjenspeiler arven, mens de doble støtdemperne bak øker det “tradisjonelle møter moderne”-utseendet. Eliminator-føreren tilbys en naturlig og avslappet kjørestilling og sykkelen er designet for å være passasjervennlig. Eliminator tilbyr nå også digital instrumentering og assist- og slipperclutch.

Med fokus på det Kawasaki betegner som “design-tilnærming”, vil alle 2024 Eliminator-spesifikasjonene snart bli avslørt – sammen med mange originale tilbehørsprodukter. To fargealternativer er blitt bekreftet for europeiske kunder: Metallic Flat Spark Black og Metallic Matte Carbon Gray/Flat Ebony.

Det sies at den som venter, venter på noe godt. Potensielle Eliminator-kunder må holde pusten litt lenger før alle fakta om det nye tilskuddet til Kawasaki Cruiser-utvalget skal avsløres.