Motocross-VM, Horgmo: «Ikke min beste dag; faktisk er jeg litt skuffet»

Dette melder et av våre to store håp i MX2, Kevin Horgmo, etter helgens runde:

Kevin Horgmo #24

Kevin er nå på 6.plass sammenlagt i FIM World MX2 Motocross Championship med 8.plass totalt i runde to av serien på Riola Sardo Italia.

Kevin valgte å ta en startgrind langt ut, for å prøve å gå på utsiden og det så ut til å gi resultater, da han nærmet seg svingen i front, men en rival fra innsiden tok han med seg og taktikken røyk. Kevin kom raskt tilbake til topp åtte, men med det tøffe tempoet ble det vanskelig å passere, Kevin kjørte i mål på 7.plass.

Stiller seg opp lengre inn i heat to, og rundet første målpassering på 9.plass, lå på niende hele heatet, det utviklet seg en rask linje i sanden, og han kjempet på, men klarte ikke å avansere. Kevin kom på 8.plass totalt for dagen, og ligger nå på 6.plass i serien på vei til neste runde i Frauenfeld Sveits over påskehelgen.

Kevin Horgmo: «Ikke min beste dag; faktisk er jeg litt skuffet. Kvalen min var OK, men jeg kunne bare ikke gjenskape den på løpsdagen. For å være ærlig ville jeg ha foretrukket at banen var røffere. Banen var utrolig rask i dag; hvis det hadde vært mer oppkjørt tror jeg det hadde vært bedre for meg, og jeg kunne stolt på min fysiske form.»