“TT Isle of Man: Ride on the Edge 3”, nå kan du sitte i sofaen og delta.

“Isle of Man Tourist Trophy er verdens mest episke, farlige og spektakulære løp. Det er en løype på mer enn 60 km langs veiene på Isle of Man. Banen har 264 svinger, og krever kraftige motorsykler som er designet spesielt for løpet. Førerne som konkurrer trener hele livet for sjansen til å nå det ultimate målet: å bli kronet som mester av Isle of Man TT.

Spillet inkluderer alt offisielt innhold til det nyeste TT-løpet (førere, sykler, lag, løyper) for en unik og naturtro opplevelse. Du blir kastet rett inn i TT som om du var der. Du vil føle lidenskapen og spenningen dette løpet gir.

Når du konkurrer i Supersport- eller Superbike-klassen, kan du kjøre 32 ulike løyper med mer enn 200 km vei. Velg én av de 38 offisielle rytterne: 21 i Superbike og 17 i Supersport.

Spillet byr på brukervennlig og intuitiv kjøring med ultrarealistisk og topp moderne fysikk for den ultimate simuleringskvaliteten. Mange profesjonelle ryttere bruker til og med spillet til å øve og lære seg banene.

Den største nye funksjonen i denne utgaven er en åpen verden som kan brukes til å kjøre fritt langs veiene på Isle og Man for å finne ulike spillmodi og en rekke ulike utfordringer:
– Hurtigløp
– Karrieremodus
– Online flerspiller
– Ukentlige og månedlige løp”

Dette kan Steam melde, og vi tror på de.

Er du litt barnlig, så regner jeg med at nærmeste spillkonsoll allerede er varmet opp.

Men du må bare vente til mai.