AGM med egen mc messe

  • Dette er første gang jeg er på Alf Graarud motor og må parkere så langt unna at jeg hadde spart tid hadde jeg gått hele veien hjemmefra.

Denne helgen kjørte Alf Graarud motor AS (AGM) på med mc-messe med en rekke tilbud, introduksjoner av utstyr og nye motorsykler, samt flere av deres samarbeidspartnere hadde stand og viste og fortalte om sine produkter.

Jeg tok turen ned for å se hva dette var en Lørdag morgen og hadde jo håpet å hilse på ett par kjente og ukjente. Og jøss!!! Mengden av folk der overrasket meg skikkelig. For det første måtte jeg parkere så langt oppi gata at jeg nesten hadde brukt kortere tid hadde jeg gått hjemmefra,

2200 mennesker (tall jeg har fått oppgitt) var innom dørene på denne helgen (torsdag-lørdag) for å se hva dette var. AGM hadde tatt inn mange av sine ekstravakter og alle var opptatt til enhver tid med å serve en kunde. Jeg tok turen mest for å se litt, og hilse på våre samarbeidspartnere (Safedrive og Helite Norge) og slå av en mc prat med folk. Hadde egentlig tenkt å dra tidlig, men her var det så koselig at jeg blei helt til stengetid, Gaflet innpå pølser, brus og kaffe mens jeg hørte på foredrag om nyhetene til Triumph og Yamaha. Samt så litt på demonstrasjon av Helite airbag etc. Vi alle liker vel at det smeller litt i ny og ne?

Triumph kommer med noe nyheter i år, samt mange kule utgaver av deres tidligere modeller. Da spesielt Bonneville utgaver får seg en god make-over.

AGM har nå også pusset opp sin Honda avdeling. Her var de akkurat ferdig før Messe start. Blitt en veldig fin avdeling som nå passer inn i rekken med deres andre merker.

Gikk du glipp av dette, så lover AGM allerede nå ny messe 2026…..