Bestbike AS blir ny Kawasaki-forhandler

Ny Kawasaki forhandler i Volda – Bestbike AS

Bestbike AS i Volda er blitt ny forhandler av Kawasaki Motorsykler og Powersport produkter. Med dette styrker Kawasaki sin posisjon på Vestlandet.

Lørdag 11. mars hadde Bestbike AS offisiell åpning av sin butikk. Til tross for at det snødde kraftig var det stor pågang av interesserte besøkende og åpningen var dermed en stor suksess. Bestbike samarbeider med Sunnmøre MC Service som ligger vegg i vegg og er et fullverdig verksted for MC, moped, scooter og ATV. Slik tilbyr de en helhetlig MC-opplevelse og service for sine kunder.

Emma Teigland, produktansvarlig fra Kawasaki, sier at hun har stor tro på Bestbike sitt konsept og at hun er glad de har fått en så fin butikk i et distrikt hun mener har mye potensiale.

Bestbike AS har allerede fått de første syklene inn i butikk, så det er bare å ta en tur innom Myravegen 9, 6100 Volda eller ta kontakt dersom du er interessert.

Kawasaki Roadshow kommer til Bestbike 8. mai 2023. Der blir det mulighet for prøvekjøring av de fleste Kawasaki-modeller. Velkommen!