Bikelife Norge “does” Oslo Motor Show!!!

Bikelife Norge var så heldige å få plass i årets Oslo Motor Show, for i år var det virkelig rift om plassene. Mange klubber og betalende måtte i år se showet utenfra eller som gjester, noe Tommy Larssen beklaget da dette er de som hjelper til med å få showet på plass hvert år, men pågangen i år var helt ekstrem og alle haller var i bruk når man for 11.gang av 12 mulige satte publikumsrekord.

Bikelife Norge også representert under premieutdelingen og som jury.

Og rekord ble det virkelig, Fjorårets rekord var på formidable 47274, og årets tall ble hele 53023 som er en oppgang på hele 12 prosent, noe son var lett å se både inne i hallene og ute på parkeringsplassen som var full når det åpnet på lørdag, og den var full klokken 1100 på søndag.

Gutta i Bikelife Norge ble lurt med av WIMA til å teste alternativ bekledning på messa noe som skapte mye liv og latter (og kanskje litt frykt), og det var ikke fritt for at det ble et lite Dagrace også. Og WIMA,….we never get mad, we get even 😉

Oslo Motor Show har blitt en arena hvor utstillere og forhandlere virkelig kan vise fram det de har og er kanskje Norges desidert beste utstillingsvindu. Vi i Bikelife Norge gratulerer så mye! Vi gleder oss med Tommy Larssen til å gjenta publikumssuksessen på MC Messen, som ble flyttet til 3 – 5. mars 2023 på grunn av pandemien, for vi skal så klart være der.