Bikelife Norge på photoshoot!

Helt siden november har syklene våre vært til Detailing og skal med på messa, når de ringte fra messa og ville at vi skulle ha ny backdrop siden vi har mye større stand i år var vi ikke leie og be, men hvordan kunne vi få tatt noen fete bilder på denne tiden. Svaret var Slakteriet Studio hos Pål og Trude Laukli.

Bilde tatt med Iphone 14 pro

Trude Laukli og Pål Laukli = Laukli & Laukli

Trude og Pål  jobbet sammen i team i snart to tiår. 

Pål som fotograf og regissør, Trude som makeup artist og i de siste årene som AD på alle deres personlige prosjekter, på musikkvideoer og de siste årene også medregi sammen med Pål. 

De jobber bredt. Fra store kommersielle kunder, utvikling av brand til store og små bedrifter, til reklame, film, fashion, til cover til artister , musikkvideoer og filmplakater. I tillegg bruker de mye til på egne personlige prosjekter.  Trude og Pål er også lykkelig  gift og har 4 barn. 

Instagram @plaukli @trudemlaukli @laukli8laukli

Bilde tatt med Iphone 14 pro

Slakteriet Studio

Studioet er noe helt for seg selv og er perfekt for å filme de fleste former for kjøretøy. De har bygget studio, akkurat slik de selv ønsket sitt eget drømme studio. Takhøyden, romsligheten, at man kan kjøre biler rett inn. Et allsidig studio. 

Slakteriet Studio oppsto etter behov for et større produksjonslokale, med mulighet for å kjøre bil rett inn. Filosofien vår, er at når du leier lokalene, så er dette ditt studio. Studioet er helt nytt, og har Norges udiskutablet fineste rundfonn, på hele 7*9 meter. Takhøyden er 4,9 meter.  Slakteriet holder til i Strøm Larsens gamle lokaler i Nedre Rommen 5. Studioet ligger 100 meter fra Rommen Tbane, ca 25 minutters tur fra Oslo S med linje 5 . Studioet har mange parkeringsplasser tilgjengelig.

Slakteriet tilbyr utleie av Profoto og Hensel blitzutstyr.

Instagram: slakterietstudio

Bredde 13 meter. Lengde 17 meter. Høyde 4,9 meter. Rundfond 7*9 meter med perfekte buer. Maksimal skyteavstand er 21 meter. 

Så ble det bra bilder ut av det da, vi har bare denne teaseren så dere får bedømme selv:

Bildet måtte dessverre nedskaleres med 70% for å få plass på vår nettside