BikePort inngår avtale med Bikelife Norge

BikePort og Bikelife Norge har nå inngått avtale på førerutviklingskurs, og er pr nå satt opp to dager på Rudskogen, og to dager på KNA Raceway Sokndal som vi skal ha ett lite samarbeid om. Her er det mulighet for å kjøre Førerutvikling på sin gatesykkel, og/eller trackday/racing med sin racing sykkel (kan og bruke gatesykkel om gjøres om etter div regler)

BikePort startet helt tilfeldig med å arrangere kjørekurs og roadracing kjøring på ACR sommeren 2006.
Vi gjentok arrangementet i 2007 og vinteren 2007/2008 ble brukt mye til utvikling av den nye nettportalen som ble offisielt åpnet mars 2008.
Fra ett arrangement i 2006 har BikePort etablert seg som den største kommersielle aktøren på Førerutviklingskurs og RoadRacing treninger på flere baner i Norge og Sverige. I samarbeid med klubber avholder vi og lisenskurs.

Vi har de siste årene fokusert på vår nettbutikk og blitt en betydelig leverandør av deler til racing-piloter på to hjul, noe vi vil jobbe aktivt med å fortsatt være best på også i årene som kommer

Samtidig tilbyr BikePort vinterlagring med transport av Motorsykkel til Spania for våre medlemmer. Og de første 26 som melder seg på til dette får denne pakken for kun 7990,- !!!!
Jeg og Thomas har allerede booket hver vår plass, så neste vinter kommer vi til å ha våre sykler stående der for mulighet til kjøring på div baner samt turer rundt i Spania. Vi kommer også til å sette opp en ukes tur til Spania for våre medlemmer, med blanding av både vei og banekjøring. Samt det er muligheter for å dra ned for langhelger etc hvor dere kan hive dere med ned og kjøre sammen eller hver for oss.
Her vil det og være noe muligheter for service mens sykkelen står til lagring. Kontakt for mer informasjon.
Spania er det masse flotte baner innen rekkevidde, og syklene vil bli trygt lagret i nærheten av Cartagena.

https://bikeport.no/blog/transport-booking/#:~:text=Booking%20transport%2027%20september%202023%3A

BikePort kommer og til å lage en rabatt til våre medlemmer på dekk (Pirelli og Metzler), drev og kjede, samt div service artikler til både gate og banesykler.

Allerede i Juli kjører vi i gang med banekjøring på vår lokalbane Rudskogen:

https://bikeport.no/blog/mckurs-rudskogen-juli-2023/

Og i August stikker vi vestover til nydelige Kna Raceway Sokndal:

https://bikeport.no/blog/mckurs-kna-aug-2023/

BikePort kommer til å være med på vår stand under mc-messen 2023. Og vil det kunne svare på deres spørsmål ang banekurs og Spania kjøring.

WWW.BIKEPORT.NO