Blir vinteren fort litt lang?

Alle vi motorsyklister synes denne vinteren kan ta seg en bolle og går inn i en stille periode hvor vi kan ta litt service og bestille masse deler vi egentlig ikke trenger, men som vi synes er kult å ha uansett.
Men dette tenkte vi gjøre noe med, så jeg og Thomas har meldt oss på tur til Spania med CBP i Skien. Og skal ned å nyte sol, MC og nydelige veier.

Reisen går til Malaga hvor det er oppmøte, og turene går opp i fjellene i Spania med guide. Rutene vil bli lagt på asfalt, så her trenger du ikke være noe grusekspert for å delta. Og du får 4 dager på to hjul i vakre omgivelser.
Jeg og Thomas har tidligere kjørt litt nede i Spania, men ikke i det området. Så dette blir nytt for oss også. Sist vi var nede var ikke Thomas like heldig, så da ble det en tur på sykehuset med noen knekte ribbein og ferdigkjørt for Sexologen. Mens vi andre måtte kjede oss på bar, stranda og svingete veier uten han. Eh-ja….

Det er fortsatt noen plasser ledig, så her må du bare hive deg på så fort du kan. Men fortvil ikke. Får du ikke blitt med på denne turen, så har CBP flere turer i løpet av vinteren hvor alle går til varmen i Spania. Og kan kjøres på litt forskjellige ruter. Og det var en fugl som visket meg i øret at vi setter opp en helt egen Bikelife Norge tur på nyåret en gang. Hadde det vært noe?

CBP sender hvert år ned side demosykler. Så her er det mulighet til å teste flere av deres KTM, Indian, Triumph og Honda. Noe for alle her. Og det går an å bytte litt på hvilke sykler som testes.
Hvordan melder du deg på?
Joda. Følg linken under her, så kan du bli med på vår tur. Men det finnes flere turer på deres Event-side.

https://cbp.no/eventer/demotur-9-14-nov-2022-med-norsk-guide-i-spania/

Vi skal ned og kose oss. Skal du?? For å friste, så hiver vi ut litt flere bilder fra CBP sine tidligere turer.