Desirèe Sterner: Pressemelding

Desirèe Sterner lå an til å vinne det siste løpet på søndag under NM på Vålerbanen. Dessverre gikk det ikke helt som planlagt.

Her er en melding fra Desirée til alle som følger henne:

Hei alle sammen!
Jeg må bare starte med å si tusen takk for alle henvendelser i alle kanaler, jeg må ha de beste supporterne i verden! ❤️ Dere har fått meg i bedre humør, og dere har fått mamma veldig rørt, så litt sipping har det visst blitt 😅

Status på meg er over all forventning. Det ser ut som jeg har kommet fra det med en mørbanka kropp og en forslått lunge. Må bare til røntgen for en ekstra sjekk av håndleddet, sa kirurgen, for etter å ha sjekket bildene en ekstra gang så kunne de muligens se et brudd.

I tillegg til å takke Sport Rescue teamet, ambulansearbeiderne og Hamar sykehus for suveren hjelp ❤️ må jeg få takke Erik Myrberget, du var til såå stor hjelp! 🙏 Det var veldig fint at du var der, og superhyggelig at du tok turen innom meg på sykehuset! ❤️

På Hamar sykehus sto fullt traumeteam klart, og jeg fikk både CT og røntgen innen det hadde gått en halvtime.❤️
Det ble ca 6 timer i full strekk, med nakkekrage og kroppen spent fast så jeg ikke kunne røre meg, godt neddopet riktignok. Jeg ble til overvåkning over natten, og gårsdagen gikk til mye soving. I dag skal jeg til min kjære sponsor Kamboklinikken for sjekk, og til ny røntgen av håndleddet mitt.

Tusen takk igjen til alle dere som har tatt kontakt med både mamma og meg!
Det varmer! ❤️❤️❤️❤️

See you soon!