Ducati lanserer 5 nye Panigale Racing Replica

Ducati Corse gjorde i 2023 rent bord i racing-verden med seier i MotoGP, seier i World Superbike og World Supersport. Nevnte jeg at de tok hele pallen i MotoGP? Nei, det glemte jeg visst.

1: F. Bagnaia 467p
2. J. Martin 428p
3. M. Bezzecchi 329p

Francesco “Pecco” Bagnaia tok i år igjen totalseieren under årets siste MotoGP-løp i Valencia i en tight fight med Pramac-fører Jorge Martin som også kjører Ducati. Pecco vant også MotoGP 2022 og fikk da en 2023 mod. Race replica laget i sine farger og med nummer #63. Det samme gjorde Alvaro Bautista i World Superbike og kjørte da under nummer #19. Disse to syklene kom i hver sin limited- utgave som fans kunne bestille for ca. et år siden. Men som sagt så slår Ducati til igjen og vinner det meste som er å vinne.

Bautista og Pecco kjørte begge med “the cursed number” #1 på sine sykler denne sesongen. Og klarte det mange har slitt med tidligere. Å ta seieren på nytt med #1 på sykkelen. Det ligger et stort press på føreren når man viser at man er best… Dvs, du var best. Mange som jakter deg både på poeng og seiere i løpet av sesongen. Men både Bautista og Pecco klarte dette i år og brøt denne “cursed circle” . Grunnen for at deres sykler denne gangen er Gule er deres livery på Misano-banen som ofte kjører i Lamborghini-gul farge.

Med Ducati på pall i alle klasser valgte Ducati Bologna i år å lage en replica til flere førere. Jorge Martin fra Prima Pramac jaktet Pecco under hele sesonge. Og lå faktisk an til å kunne ta seieren foran Pecco dette året, men i siste runde ble det avgjort med få poeng som skilte disse, og Ducati factory team tok igjen seieren med Jorge Martin på andre og Marco Bezzecchi på tredje. Og da fortjener jo alle hver sin limited sykkel.

Nicolo Bulega tok sieren i World Supersport og får derfor også sine egen limited sykkel. Men ulikt fra de andre, så er dette en Panigale V2, og ikke Panigale V4 som resten. Det er jo selvfølgelig for at Bulega kjørte nettopp en Panigale V2 under årets World Supersport.

Kunne du tenkt deg en av disse? Så vær rask og klikk deg inn her:

https://contact.ducati.com/ww/en/lgf/panigale-racing-replica-2023/light?_gl=1*1p879n4*_ga*NjYzNTMzMTk2LjE2NjYxOTkwODg.*_ga_8W811JZPVD*MTcwMjcyNDA5MS4xNC4xLjE3MDI3MjQwOTUuMC4wLjA.