Heng på med Ingvild til MisanoGP!

Superentusiast/fotograf/journalist Ingvild Bolme trommer sammen MotoGP-fans for å heie på norsk-tyrkiske Deniz Öncü.

Ingvild har lag erfaring fra sirkuset der, og er vel nærmest på fornavn med alt fra førere til team-sjefer. Dette er ren non profit, så her er det bare å henge seg på med en med skikkelig peiling på hvordan man best opplever dette:

“Klar for MisanoGP i Italia for å heie på Deniz? 🇳🇴🇹🇷

Norskfødte Deniz Öncü leverte flere pallplasseringer og ble nummer fem sammenlagt i Moto3 i fjorårets sesong. I år kjører han for KTM Ajo og er blant favorittene til å stikke av med verdensmestertittelen.

Aldri før i MotoGP’s historie har vi hatt en nordmann så høyt oppe på resultatlistene, og DET bør vi møte mannsterke opp med norske flagg 🇳🇴 for å feire og heie på frem mot gullet! 💪🏼🏆

Deniz, som sin tvillingbror Can, er født i Norge, har norsk mor, norsk pass og snakker også norsk 😊 men bor i Tyrkia som han også kjører for.

Vi planlegger å dra til Misano som er helgen 8.-10. september, og håper så mange som mulig har lysst og anledning til å være med.

Det hadde vært utrolig gøy om vi kunne møtt opp mannsterke med masse 🇳🇴 flagg og vist godt igjen på banen.

Deniz vil få beskjed hvor vi står og vil om mulig stoppe bortom oss etter målgang.

Vi har en banner (se bildet) på 5.5 meter som blir med oss til banen alle dagene.

Det anbefales å fly ned senest torsdag 7. og hjem tidligst mandag 11. september, for å sikre dere å få med hele løpshelgen. Noen velger også å bli noen dager ekstra.

Jeg bestiller banebilletter samlet til alle som melder seg på, sannsynligvis i løpet av februar, for å kunne tilby en rabatt. Dere får billettene til prisen de koster. Grunnen til at vi bestiller samlet er for å kunne være samlet på banen.

Vi ser for oss billetter som gir ulike opplevelser og utsikt på banen. F.eks hovedtribunen med pit view fredagen, og matte hvor vi kan bevege oss rundt og hvor Deniz kan svinge helt bortil etter løp, på lørdag og søndagen.

Jeg vil også være behjelpelig med råd og tips for resten av reisen for de som ønsker det. Vi har en egen gruppe her på Facebook hvor dere som er interessert kan legge dere til, så tar vi detaljer derfra 😊

Gruppen finner dere her;

https://www.facebook.com/groups/649870989978144/?ref=share

eller send meg en melding.

Tanken er at ingen skal måtte reise alene, men man har likevel selv ansvar for seg selv på turen ☺️ og bestillinger utenom banebilletter. Alle som reiser kan kjøre helt egne opplegg, eller hive seg på det som skjer når det skjer 😊 Jeg bidrar med anbefalinger, råd og tips, så velger dere selv 😊 I gruppen blir det lagt ut forslag til reise, opphold etc og ca priser.

Det blir masse sosialt på turen, men av erfaring kjører vi ikke en felles gruppetur med et fast opplegg med masse planer denne gang, og heller tar ting litt på sparket der nede.

Misanobanen ligger like utenfor Tavullia, Rossi’s hjemby. Så om du ikke har vært der før anbefales det også en tur hit på samme tur. Vi bruker å bo i Tavullia og samles på «da Rossi» («Rossis restaurant») om kveldene og for enkelte måltider, hvor vi får VIP service ☺️

Det er et helt nytt lite Rossi-museum her, samt hans fanklubb og VR46 shop.

Simoncelli-museet og Nicky Haydens minnesmerke ligger også like ved, for å nevne noe. Og om du ønsker det kan du sette av én dag ekstra enten ved ankomst Italia eller avreisen, for et guidet besøk på museer og fabrikker til blant annet Ducati, Lamborghini og Ferrari, med flere ☺️ som ligger i Bologna.

Hele regionen rundt Misano/Tavullia koker denne helgen, så her er det bare å hive seg med om man ønsker å oppleve MotoGP på sitt beste på en sosial tur hvor man både får heiet frem med norske flagg samt opplevd Rossi’s hjemby og mye mye mer 😊🇳🇴🇮🇹💛🧡🏁🏍️💨

Kan være et bilde av 6 personer og motorsykkel