Hvor mange par hansker har du?

Her er et lite utdrag fra mine hansker. Har flere liggende rundt hele kåken. To par på jobb, to eller sikkert flere par hjemme hos Thomas.

Aner ikke hvor mange par hansker jeg har hatt gjennom tiden. Eller har nå for den saks skyld. Dette er bare de hanskene jeg hadde i skuffen rett her. Dvs. en av hvert par. For er jo ikke alltid jeg finner alle.

Må si jeg har en form for hanske-fetish, for er ikke ofte jeg går ut av en butikk, og i hvert fall ikke en messe uten nye hansker.

Liker å kjøre med lange racing hansker, og er ikke noe fan av varme goretex-hansker. Selv om det er mye mer fornuftig. Kjører med racing hanskene til det er så kaldt at jeg er blå på hendene og må varme de på eksosen eller andre steder.

Men gjennom min tid på mc har jeg og hatt ett forbruk av hansker. Noen slites så mye at fingrene synes.

Og dette er ikke værste paret jeg har hatt.