Kawasaki ZX6R kommer tilbake på markedet

Ny Ninja ZX-6R i Kawasaki’s modellutvalg for 2024

Et ikonisk navn dukker opp i Kawasaki’s modellutvalg for 2024. Kawasaki kunngjør en ny Ninja ZX-6R og dens slagord “Supersport Obsession”.

Med en rekke nye funksjoner som ikke er sett på den høyt elskede Supersport-mellomvekten i tidligere generasjoner, har 2024 modellen bade tekniske og stil-oppdateringer klare for å tilfredsstille behovene til den mest krevende gate- og banemotorsyklisten.

Det mest åpenlyse aspektet ved den nye maskinen er det karakteristiske Aero-winglet Ninja-“ansiktet” med aggressive linjer og for første gang komplett LED-belysning. En ny vindskjerm reduserer vindstøy. Karosseriet for 2024 bruker sammenvevde lag for å skape en 3D-effekt som bidrar til et førsteklasses design.

I cockpit har nye Ninja ZX-6R en ny 4,3 tommer (11 cm) TFT-skjerm og forenkler også smarttelefonkoblingen via Kawasakis Rideology-app. Informasjonsoppdateringer som kjøremodus, shift light, girindikator, service og oljeskift påminnelse, smarttelefonanrop og e-postmeldinger er alle tilgjengelig. En Bluetooth-indikator og en økonomisk kjøreindikator finnes også – sammen med alle de kjente kjøretøystatusoppdateringene.

Fra et teknisk perspektiv utgjør den berømte 636 cm3 væskekjølte, 4-takts rekkefireren kjernen i motorsykkelen. Sykkelen tilfredsstiller nå strengere utslippsforskrifter og har nå endrede innsugstrakter, grenrør og samlerør i eksosanlegget. Alt kombineres for å gi ytelse ved lavt til middels turtall.

En endring til runde bremseskiver gjenspeiler det nåværende Ninja ZX-10R-familiebildet, mens elementer som SFF-BP (Separat funksjonsgaffel med stort stempel), KQS Kawasaki Quick Shifter, tre moduser KTRC traction control og begge effektmodusene og integrert fører moduser underbygger den høye spesifikasjonen til denne Superport-legenden.

Ninja ZX-6R 2024 vil være tilgjengelig i to farger, en grønn versjon (naturligvis!) i limegrønn/Ebony, pluss en Metallic Graphite grå/ Metallic Diablo Svart. Kawasaki-forhandlere og lojale fans av Ninja-familien vil garantert ønske velkommen en ny og omfattende oppdatert Ninja ZX-6R i 2024 som bygger videre på Ninja-arven.