KTM 1290 SUPER DUKE RR 2023 – kun 500 eksemplarer!

KTM har avduket den eksklusive spesialutgaven 1290 SUPER DUKE RR, som er begrenset til 500 enheter og setter nye standarder når det gjelder ytelse og design med en kraftig motor, rikelig med karbon og omfattende elektronikkpakke.

1290 SUPER DUKE RR er KTMs ultimate nakne modell, designet for å gjøre et varig inntrykk med sin 1301cc-motor som leverer et maksimalt dreiemoment på 180 hk og 140 Nm, samt et kraft-til-vektforhold på 1:1. Den eksklusive spesialmodellen toppes av en høyglans svart og matt karbonfiber, fremhevet av slående oransje og hvit grafikk.

KTM 1290 SUPER DUKE RR kommer med en rekke eksepsjonelle komponenter som er laget spesielt for RR og gir den enda mer kraft. Takket være utstrakt bruk av karbonfiberdeler er vekten oppgitt til å være 11 kg mindre enn KTM 1290 SUPER DUKE R EVO. Motorsykkelen kommer med ultralette smidde hjul og en bakramme i karbon med monosete.

Fjæringskomponentene fra WP Suspension er designet for å gjøre KTM 1290 SUPER DUKE RR til et absolutt høydepunkt på banen. Den fullt justerbare WP APEX PRO 7548 framgaffelen med lukket patron og spesialbygde WP APEX PRO 7746 bakdempere er spesialtilpasset RR. En WP APEX PRO 7117, styredemper er også på plass.

SUPER DUKE RR er ikke bare kraftig, men har også den mest omfattende racerbanespesifikke elektronikkpakken som noen gang er sett på en KTM-motorsykkel. Kjøremodusene TRACK og PERFORMANCE er standardfunksjoner og lar sjåførene justere de elektroniske systemene for å passe deres behov. I tillegg har motorsykkelen eksklusiv karbonkarosseri og et lett litium-ion-batteri.

Førere som ønsker litt mer “pulver” kan kjøpe et komplett Akrapovic EVO eksosanlegg, som gir noen ekstra ponnier.

Den eksklusive KTM 1290 SUPER DUKE RR er tilgjengelig i begrenset antall (500 enheter totalt) og kan forhåndsbestilles fra kl 10:00 8. april –

Noen av høydepunktene til KTM 1290 SUPER DUKE RR:

1:1 kraft-til-vekt-forhold

WP APEX Pro Components fjæring

Akrapovic “Slip-on-Line” bakre lyddemper

Eksklusiv ramme i karbon

Lett litium-ion-batteri

Ultralette smidde hjul

Seteramme i karbonfiber med mono

mono sete

Ny sort CTG

Begrenset til kun 500 stk

Unikt nøkkeletui i karbonfiber med logo

Fabrikkgaffelkrone

Justerbart CNC-maskinert fotpinnesystem