Lansering Bmw M1000R

Lørdag var det lansering av BMW sin helt nye M1000R. En sykkel jeg ikke har vært helt sikker på om jeg likte utseendet på eller ikke. Var noe som ikke var som jeg helt likte. Men derfor måtte jeg ut og se på den live hos MC Oslo . Og ja, den var faktisk ganske stilig live.
M1000R er en helt ny modell og bygger på S1000R men mer race preget og pushet en del mer hestekrefter, samt fin-tunet chassis litt mer.

BMW er kjent for sin elektronik, og det er ikke spart på så mye på denne utgaven. Og med samme motor som S1000rr, så gir denne herlige 210hk. Og det er mer enn nok for oss dødelige. Er det ikke?

M1000R kommer i svart og hvit, og med ett hav av options du kan sette på ved bestilling. Prisen er ikke så værst da den begynner på bare drøye 300k. Men kjøper man en sånn sykkel, så kommer man ikke med den kjipeste.

På MC-Oslo stod faktisk begge utstilt, så her var det bare å beskue begge to. Den ene med mer utstyr enn den andre. Og heldig som jeg var møtte jeg på to bekjente som er ihuggede BMW entusiaster og har bestilt seg hver sin, så jeg fikk god innføring i hva som man kunne finne på disse syklene.

Vår BMW entusiast Motoloen laget en reportasje på denne da den ble lansert. Som du kan finne under her.