Minimesse – Cross Centeret Snellingen AS

Denne helgen er det duket for minimesse hos Cross Centeret Snellingen i Oslo. Og her skal det vises frem noen av årets nyheter.
Vi tok turen innom fredag for å hilse på og se på både Suzuki sin nye GT og Husqvarna 901 Norden.
Selv om dette var en fredag og før mange hadde sluttet på jobb var det stadig folk innom for å hilse på. Samt alltid kult å møte noen av våre Bikelife Norge-medlemmer.

901 Norden er en sykkel jeg selv har siklet litt på fra første gang jeg så concept-sykkelen på bilde. Nå ble ikke sykkelen helt lik som concept-utgaven. Dessverre må jeg si, da jeg digget denne mye. Men hva som kom er også kjempefint. Og dette tror jeg blir en fin allround-sykkel for den som liker både asfalt og grus.

Suzuki GSX GT1000 er ny i år. Og her har de strukket seg langt for å komme opp i toppsjiktet med en skikkelig Grand Tourer.
Denne har fått pene linjer og en nydelig front. Samt ett flott og oversiktlig TFT-display.
Dette er en sykkel du lett setter kofferter på og hiver deg ut på lengre mc-turer og tygger mil.

Vi gleder oss til å prøve begge to.

Når vi først var innom måtte vi selvfølgelig ta en prat med Jørn Snellingen

Jørn kunne fortelle det samme vi hører hos de fleste forhandlere: Skal du ha sykkel i år, og da den fargen du vil ha så må du være tidlig ute. Det er dessverre fortsatt leveringsproblemer på deler og containermangel osv osv. Så går du og tenker på ny mc, så er det bare å komme seg ned til nærmeste forhandler, se på den du vil ha, og bestille med en gang.