NAF satser på motorsykkel

Vi har vel alle hørt om NAF i en eller annen sammenheng. Jeg husker deres logo fra barndommen da den var klistret i alle vinduer samt som trekk over nakkestøtter i Bestefar sin bil. Som for øvrig var en gammel Toyota Corolla som jeg syntes var kjempefin den gangen.
Den hadde stor luke som kunne åpnes bak, og ikke bare et lite koffertlokk som vi hadde.


Men hva er egentlig NAF? Norges Automobil Forbund står det egentlig for, og har støttet bilister gjennom mange år med veihjelp og advokat + + + og alle har vel sett NAF sin store veibok som ligger i hylla i mange husstander rundt i Norge.
Denne er noe man får tilsendt som medlem hos NAF.

Men NAF satser nå også på motorsykkel. Dette er egentlig ikke noe nytt da dette allerede har eksistert i mange år, og mange er sikkert medlem der. Men nå legger de opp en ny plattform rundt det å være medlem som kun motorsyklist.

Tidligere måtte du først være medlem i NAF (Bil) før du kunne i legge deg til i NAF MC som ett tilleggsabonnement. Men hva om du da ikke har bil? Hvorfor skal du da være medlem det ene stedet for å kunne dra nytte av dette om motorsyklist?
Det er veldig mange, da spesielt i større byer som velger å ikke ha bil. Da kanskje på grunn av parkeringsproblemer eller rett og slett ikke trenger det da du kommer deg dit du skal allikevel og bruker din motorsykkel så ofte du kan i stedet.

Dette har de altså gjort noe med nå. Og som første medie i Norge fikk vi produkteier av Naf MC en tur i studio for å prate om deres nye plattform og hva som er nytt og hva de har gjort for sine medlemmer og kommende medlemmer.
NAF selv lanserer dette på mandag. Men allerede nå kan du høre dette på vår podkast her: