Ny kursaktør på markedet for motorsyklister i Oslo, Akershus og Østfold

Det har kommet en ny kursaktør på markedet for oss motorsyklister. De avholder typisk «rustløserkurs» som er en fordel for de fleste av oss å delta på før sesongen starter for fullt.

VIA MC ble stiftet 15.01.2024 og klubben har som formål å fremme et godt motorsykkelmiljø hvor kjøreglede og trafikksikkerhet kommer i høysetet. Og når vi da snakker trafikksikkerhet så er det naturlig for klubben å tilby kurs, sier leder May Liss Urang.

Med seg på kursavvikling har hun dyktige instruktører som tidligere har avholdt kurs i regi av NAF MC Oslo.

Vi lurer selvfølgelig på hvorfor NAF MC Oslo ikke skal avholde noe kurs selv og får til svar at dette dessverre ikke lenger er mulig. I 2023 fikk alle NAF MC klubber pålegg fra NAF om å opphøre sitt org. nummer innen 31.12.2023. Dette igjen har fått konsekvenser for NAF MC Oslo sitt årlige oppfriskningskurs da man er avhengig av eget org. nummer for å få sendt søknad til SVV samt få forsikringsgodkjent kurset.

Dette er noe av årsaken til at vi etablerte VIA MC da vi ønsker å fortsette med å tilby kurs til motorsyklister.

Så med andre ord. Det er mange av de samme instruktørene som holdt kurs i NAF MC Oslo som også vil avholde kurs i regi av VIA MC. Og det er det samme oppfriskningskurset NAF MC Oslo har hatt i alle år. Men nå under ny klubb og nytt navn.

NAF MC Oslo gikk ut med en informasjonsmail til sine medlemmer om samarbeid og tilbud om rabattert kurs til sine medlemmer gjennom VIA MC.  Dette samarbeidet har de i ettertid gått tilbake på, men vi velger å opprettholde tilbudet til NAF MC Oslo sine medlemmer om rabattert pris på kurs i år selv om samarbeidet er brutt. Det synes vi er mest riktig ovenfor NAF MC Oslo sine medlemmer.

Og lurer du på hvor kursene går så er det på KNA Varnabanen i Østfold helgen 24. – 26. mai. For mere informasjon om kursene og påmelding se VIA MC sine hjemmesider: https://viamc.no/kurs/

Vi er jo litt nysgjerrige på om VIA MC kun skal holde kurs, og May Liss kan berolige oss med at det også tilbys andre aktiviteter for medlemmene, som er vanlig i en MC-klubb. Alt fra turer, til klubbkvelder og andre festligheter. Vi er en vanlig MC-klubb, bare ikke så stor, som består av en hyggelig gjeng i alle aldre.  En herlig blanding av damer og menn.

Vil du vite mer om VIA MC, da finner du info her:

https://www.facebook.com/viamcklubb

https://www.instagram.com/viamcklubb/