Trenger du nye solbriller før sesongen?

Corral Shop har inngått avtale med Bikelife Norge/NMCU og gir 15% på deres solbriller!!

Vi i Bikelife Norge Crew har en periode nå testet deres briller Veloz. Både på vei, bane og privat. Her snakker vi briller med utskiftbare glass (disse vi brukte) til flere forskjellige anledninger. Disse funker fint inni hjelm (i allefall min LS2 hjelm) og kan da brukes sammen med blankt visir og man vil det, eller bare ha i lommen for å bruke ved stopp. Alt funker…..

Remi Nilssen – Bikelife Norge Crew og fotomodell

Remi:

”Det som er som gjør brillene så geniale, er at det er så lett å bytte brilleglasset. Det gjør det tidløst og praktisk slik at de kan passe til hver en stil. Om jeg skulle ødelegge brilleglasset så slipper jeg å kjøpe nye briller! Skikkelig kult”

Vi testet og litt ufrivillig hvor mye disse tålte ved å tilfeldig tråkke på dem. Disse la jeg pent på setet og når jeg skulle ta på var disse selvfølgelig borte. Men hvor? Joda, disse lå på bakken og jeg hadde tråkket på disse. Glasset hadde poppet ut og “neseklemmen” var litt bøyd, men her bare bare å poppe inn glasset igjen og rette litt på dem så var de som nye igjen.

Her finnes det briller for de fleste anledninger. Og med forskjellige glass kan du bytte glass når lyset eller værforhold skifter.
(Dette gjelder ikke alle brillene på deres side)

På deres hjemmeside kan dere se deres store utvalg av briller:

https://corralshop.no/

For å bli Bikelife Norge/NMCU medlem gå inn på:

www.nmcu.org

Her vil du finne alt av koder du trenger for å bestille. Samt alle våre samarbeidsavtaler.