Out Abroad del 3 – Vaksine??

Redd for nålestikk sa du? Okay, da må du bare bite tennene sammen og bli ferdig med det. Asia/ India er det kjekt med noen nålestikk i armen med litt virkemidler i. Ikke anabole steroider, men litt vaksiner.
Jeg har ikke tatt mye vaksiner gjennom tiden, så jeg hadde vel egentlig kun disse man har tatt via skoler opp gjennom tiden som alle tok og ikke aner hva var for. Samt tok selvfølgelig COVID-19 vaksinen. Hvorfor er det mange som spør meg: jeg ville ut av landet så fort jeg kunne. Hjalp det? Hatt Corona to ganger….. ingen flere kommentarer på dette.

– Nei, da var det på tide å komme seg til vaksinesenteret, få en nål i armen og være klar…. En?? Neida, jeg hadde jo ikke så mange vaksiner fra tidligere. Så her måtte hun fylle på med det som fantes i skuffen tror jeg. Enten det, eller så fikk jeg en sånn trigger happy sykepleierske som likte å sette noen sprøyter ekstra.
Uansett, så er det ganske mye man bør ha får å ferdes trygt i slike land hvor mat, vann og det meste kan være farlig for oss som bor i beskyttede Norge hvor ingenting er farlig. Og nå finnes jo ikke Covid her lengre heller ….. ?


Før vi begynte spurte hun meg om Hepatit B. Okay sa jeg, trenger sikkert det og om du mener det. Da spurte hun om jeg skulle ha sex med noen i landet, for da var Hepatit B viktig å få en skikkelig booster dose av. Nei sa jeg. Hadde vel egentlig ikke tenkt til det. Hun så på meg og sa: Ok da får du også en booster med Hepatit B? Whaaat? Trodde hun ikke på meg? Okay da. Tror ikke Tinder matcher meg med en Sherpa oppe i fjella uansett.

Jeg endte opp med totalen på 4 stikk denne gangen. Og det fikk holde.
For å reise til India anbefales Difteri, Hepatitt A og B, Kikhoste, Poliomyelitt, Tyfoidfeber og Stivkrampe.
Sånn da er man safe til å reise….. og en ting til…. okay? Bruk myggspray. Smør deg inn mye med myggspray sa hun.

Ready, set GO!!! 1,5 uke igjen til avreise……

http://www.mcasien.com