Out Abroad del 7: Avreisedagen. Alt klart?

Så…. Da er endelig dagen kommet for avreise. Alt skal være klart med papirer. Dere som har lest alt har fått med dere saken om Gult vaksinekort som jeg tydeligvis ikke trengte allikevel. Ble påkjørt og ting bare ballet seg på.
Jeg hadde avtalt å møte di andre på København flyplass. Noe som for meg virket ganske lett i stede for å reise alene ned til Istanbul fra Norge og finne en gjeng med forvillede Dansker på en travel flyplass.

LS2 Advant X fra Bullfighter

Dagen før avreise dag så måtte jeg bare levere en motorsykkel i Oslo som skulle selges. Tanken var å ta denne i hengere og kjøre inn, overnatte og hjem igjen tidlig på Fredag morgen og ha god tid til å gjøre ett par andre ting før jeg måtte komme meg til København. Men dette gjorde jeg ikke.

Jeg hadde jo selvfølgelig ikke pakket ferdig, så dette måtte jo gjøres. Og hadde begrenset med bagasjeplass da innenlandsflyet i India hadde relativt lav vekt på koffert og relativt stiv pris for overvekt. Så her måtte man pakke smart, og derfor jeg valgte en karbon hjelm fra LS2. Lavere vekt og drit kul å se på. Her hadde jeg og tenkt på varmen og å få inn nok luft. Var dette ett godt valg?
Dette kommer vi tilbake til senere.

Neida. Jeg kjørte motorsykkelen på to hjul til Oslo. Det var jo nydelig vær, og jeg hadde virkelig ikke lyst til å kjøre bil denne dagen. Min siste fridag i Norge før avreise og skulle begynne rett på ny jobb når jeg kom tilbake.

Og her begynte jo problemene på nytt. Tok fra Asker til Oslo. ok disse går jo hele tiden, men jeg rakk ikke det som var planlagt. Mye fordi jeg var treig på morgenen, og vi valgte å ta oss en kaffe og frokost før jeg stakk videre. Hadde jo egentlig ikke dårlig tid?
Kommer meg ned til Oslo S etter hvert, og der er det jo selvfølgelig forsinkelser i togtrafikken så jeg må vente i evigheter på perrongen der på ett tog jeg ikke visste når eller kom i det heletatt. Og nei, dette kom ikke. Og ble ikke annonsert noe Buss for Tog (som alle pendlere kjenner til) som jeg fikk med meg i alle fall. Da måtte jeg pent vente til neste kom og hive meg på dette og kommer meg omsider til Sarpsborg og får begynt å pakke. Hva skal jeg ha med? Ikke ha med? Og jeg skulle jo få kjæresten på besøk i kveld. Skulle jo tross alt være borte ett par uker. Så da måtte jeg lage sammen en god middag og en god flaske vin. (Ikke lage Vin, det er det kun Jesus og andre proffe som gjør)

Bussen min går fra Sarpsborg ca midnatt, så fordelene her var at jeg hadde planer om å sove noen timer ned til København, komme dit uthvilt og i form. Glem det…..

Etter å ha spist denne gode middagen og drikki en flaske vin, så begynte reise nervene å ta meg. For jeg var jo ikke sikker på om det Gule vaksinepasset var i orden, eller om jeg kom inn med de papirene jeg hadde. Eller om jeg kom inn selv med godkjent visum. Og jeg blei kvalm… Skikkelig kvalm. Men kom meg på bussen ved midnatt og satt nesa sørover mot Danmark. Tid for å sove da. Neida. Lys våken. Hodet grublet over alt jeg kunne tenke på. Hadde jeg fått med meg alt? Reiste jeg riktig da? Okay, må innrømme at jeg ikke hadde helt dobbeltsjekket dette før jeg dro. Og var papirene i orden? ja, sovnet tilslutt. Men ble ikke mange timene søvn på en sånn buss. For da jeg endelig hadde sovnet kom en og skulle ha min plass. Da han hadde bestilt sete plassering. Men kunne jo da selvfølgelig ikke ta noen av de andre 20 setene som var ledig. Våken…….

Ankomst København:
Egentlig alt for tidlig, da den bussen jeg valgt å ta ikke matchet med flytider. Men det var bare å møte opp, så kom det andre reisende en etter en + at jeg har noen bekjente fra byen som tok en tur innom for å si hei og ta en kaffe.

Møter så reiseleder, de andre reisende og vi begynner å sjekke inn på flyet og reisen begynner endelig å bli virkelig. Nå skal vi på tur til India. Ett helt nytt sted for meg. Aldri vært på disse kanter, og vært en drøm i mange år som nå endelig skal bli virkelig. Himalaya er jo noe vi har hørt om siden vi var barn, Og det å kunne kjøre motorsykkel blant disse fjellene kommer til å bli helt rått.

Reisen gikk jo da for meg: Sarpsborg – København – Istanbul – Dehli

Mange timer i fly, kun avbrutt av en ekstremt kort tur innom Istanbul Airport for å bytte fly. Deilig å strekke på beina.
Etter mange timer ankommer vi endelig Dehli Airport og vi kjenner varmen, språket og folkene er annerledes. Men hvor er bagasjen? Vel, jeg sa en kort tur innom Istanbul. Der kom ikke bagasjen med videre……..

http://www.mcasien.com