Rebels

Søndag 12. juni går endelig Rebels & Classics Motorcycle Ride 2022 av stabelen!

Gutta som drev Distinguished Gentleman’s Ride i Oslo har nå startet eget motorsykkelløp der de lover mer fest og moro for alle med mc- og motorinteresse. Det nye navnet er altså Rebels & Classics Motorcycle ride.

“Endelig kan vi tilby bransjen et sted å markedsføre seg på etter den lange ufrivillige koronapausen vi har hatt. Nå har mc-folket vært underernært på sosiale settinger lenge nok, så vi tror dette blir en kjærkommen møteplass for både bransje og publikum” sier Rebels & Classics sjef, René Zografos.

Hemmelig oppmøtested.
De påmeldte får tilsendt oppmøtestedet og sammen kjøres en kortesje med utelukkende klassiske motorsykler gjennom Oslo by, for til slutt å møtes på Bogstad gård. Her blir det dekksparking og utveksling av historier frem til 16.00

“Det er viktig at vi gjør det litt eksklusivt. Derfor har vi begrenset oss til at kun klassiske motorsykler er velkommen og oppmøtestedet er holdt hemmelig. De som har meldt seg opp til løp vet at det er oppmøte et sted i Oslo før kl 12, men ikke særlig mer. De som har meldt seg på hjemmesiden vår, vil motta en epost med eksakt oppmøtested og rute. Resten er velkommen til å møte oss på Bogstad Gård fra 12 og utover. Det er derfor viktig å være påmeldt løpet” forteller medarrangør Peter Ozsvat Carlsson.

Motorsykkelløp for en god sak.
Selvmordsratene er altfor høye i Norge og resten av verden. Og tre av fire som tar selvmord er menn. Dette ønsker Rebels & Classics å gjøre noe med. Både ved å skaffe inntekter til organisasjoner og personer som jobber mot dette, samt at vi kan tilby et sted, et miljø der de kan være med på felleskap der det er lov å snakke ut om problemer man eventuelt måtte ha. Deltagerne i løpet er fra alle sosiale lag – felles er interesse for klassiske motorsykler.

Kun klassiske motorsykler.
Grunnen til at det kun tillates klassiske motorsykler og “stylish” bekledning er flere. Mest av alt er det fordi det er spektakulært for publikum, deltakere og sponsorer. Men dette vil gi betydelig mer medieinteresse som igjen vil gi større oppmerksomhet i kampen for psykisk helse. Arrangørene er også genuint opptatt av klassiske motorsykler og spesielt custom. Til sammen blir alt litt morsommere med klassiske motorsykler – sier arrangøren.

Hvem
Motorsykkelløpet arrangeres av de som stod bak Distinguished Gentlemans Ride Oslo. Løpet blir noe av det samme, men med et mindre strikt reglement. Alle med “riktige” klassiske motorsykler som følger riktig “dresscode” er velkommen til å kjøre. Oversikt finnes på www.rebelsandclassics.no/dresscode

Hvor
Startplassen for løpet blir et sted i Oslo og vil annonseres til påmeldte tett opptil løpsstart. Løpet avsluttes på Bogstad Gård. Motorsykkelfesten på Bogstad Gård der eller er velkomne starter kl 12:00 og avsluttes 16:00. Her blir det stands, servering, underholdning, motorsykkel og mye mer.

Link til påmelding: www.rebelsandclassics.no/registrering
Link til FB arrangement: www.facebook.com/events/1366700617168374
Link til hjemmesiden: www.rebelsandclassics.no