Reiju 500cc Aventura

Reiju som de fleste kanskje kjenner som mopeden som bråkte mest og gikk fortest i gata driver også med større sykler og har i flere år vært store sør i Europa, men ikke helt vært noe særlig her i nord.


Men under Eicma-messen i Milano lanserte de en ny Adventure-sykkel på 500ccm 0g ca. 48hk. Og Reiju lover at dette er adventure-sykkelen med lengst rekkevidde. Og hevder denne skal kunne kjøres 965km. mellom fylling av tanken. Dette p.g.a. dens store kapasitet med en dualtank i front på 20 liter og en tank bak på 19 liter. Så her er det litt å drasse på, men for dere som skal virkelig ut fra allfar vei kan det være greit å ha litt å gå på.

Motor er nesten samme som sitter i Honda sin CB500x, og er bygget av Loncin på lisens fra Honda. Loncin bygger også BMW sine F750/850GS motorer. Så selv om dette er i Kina er det kvalitetsprodukter.

Sykkelen kommer på 21″ front og 18″ bak for å tåle offroad kjøring. Og stoppes av doble skiver foran.

Med en setehøyde på 820mm. og vekt på 189 kg. tørr er dette en lettvekter i forhold til mange andre Adventure-sykler og vil passe ganske mange. Både ferske og erfarne førere.