SA1NT ønsker samarbeid med Bikelife Norge

SA1NT ønsker å gi Bikelife Norges medlemmer 20% på et utsalg da de har opphørssalg om dagen. Prisene er allerede rabatert, men går man inn med Rabattkode: BLN20 får man 20% oppå dagens rabatt.

SA1NT

             

DESIGNED BY RIDERS, FOR RIDERS SA1NT utviklet seg fra et oppdrag for å designe klær uten kompromisser. SA1NT ble opprinnelig utviklet for motorsykkelryttere, og ble bygget på en lidenskap for å innovere tekniske stoffer og smelte dem sammen med daglig stil og komfort. Tidligere ofret ryttere stil for sikkerhet eller verre, sikkerhet for stil. SA1NT eliminerte dette kompromisset ved å introdusere verdens første enkeltlags, CE -godkjente motorsykkeldenim. Skreddersydd stil, UBRYTELIG styrke. 
Resultatet av mer enn 12 måneders forskning og utvikling, SA1NTs UNBREAKABLE denim var verdens første CE -godkjente, enkeltlags denim. Ved å blande denim med Dyneema®, (den samme fiberen som fester romferger, rustningshelikoptre og stopper kuler), skapte SA1NT et stoff som kan gli nedover veien i 6 sekunder, uten å gå på kompromiss med komfort og stil.