Skjolden Hotell satser på motorsyklismen og gjør avtale med Bikelife Norge

Bikelife Norge melder med glede at enda et hotell ønsker å satse på motorsykkelturismen, og synliggjøre dette med et samarbeid med Bikelife Norge og deres medlemmer. Bikelife Norge sine medlemmer får 10% på overnatting med frokost, som sikkert kommer godt med i budsjettet når Norgesferien skal planlegges. Skjolden Hotel ligger idyllisk plassert innerst inne i Sognefjorden, rett før oppstigning til Sognefjellet og den praktfulle Sognefjellsvegen hvor MC-veiene ligger som perler på en snor.

Ett engasjert vertskap med sitt muntre og bevisste mannskap står klar for å ta dere imot for å gjøre oppholdet til en uforglemmelig opplevelse.

Hotellet har i samarbeid med Bikelife Norge også laget en konkurranse dere kan delta i og vinne en overnatting for to inkludert frokost hvis dere trykker på lenken under.

https://www.facebook.com/groups/231657048608968/permalink/498664215241582

Resepsjonen

Hotellet har 41 rom. Alle gjester har fri adgang til innendørs svømmebasseng. Eget mikrobryggeri og ett meget godt og etter hvert omtalt kjøkken. Se omtale i Finansavisen i fjor.

Utsikt fra hotellrommet

https://finansavisen.no/premium/mat-and-drikke/2021/08/27/7720645/restaurantguiden-pa-skjolden-hotell-en-gastronomisk-suksess

Stuen