Straand treffet 2023

I år som i fjor, og årene føre så går Straand treffet av stabelen på tampen av sesongen og du kan komme og prøve en drøss av motorsykler gratis. Samt hilse på kjente og ukjente på samme sted.

Yr meldte ikke akkurat kjempe bra vær denne helgen. Men når jeg våknet på lørdag i Oslo og det var tørt og fint. Samt Yr hadde gjort om på alle sine regnfulle meldinger. Så valgte jeg å ta turen opp allikevel. Ok, fikk litt våte veier på tur opp. Men det overlever jeg.

Denne gangen prøvde jeg faktisk ikke noen nye sykler. Men var gøy å være litt sosial også. Samt veldig mange som ville ta en prat om min tur til India med mc asien.com (det kommer flere innlegg om denne turen og)

Straand treffet kan man finne ca 120 sykler til prøvekjøring og beskuelse. Og når jeg kjørte opp fryktet jeg det ville være lite folk der pga været som var meldt. Men så feil kan man ta.
Når jeg parkerer min Panigale må jeg stå langt utenfor området. Og det bugner av motorsyklister der som går alle veier. Og det er sykler ut og inn hele tiden.
Som sagt så testet jeg ikke noe. Bare gikk rundt og hilste på. Og det var litt deilig det og.
Veien hjem så åpnet himmelen seg. Og det rant vann inn overalt man helst ikke vil ha vann. Perforerte støvler tar inn vann dom en sil. Og dressen ble ti kg tyngre. Men… På to hjul så er alt deilig uansett ☺️
Har du ikke vært på Straand treffet før, så hold av neste års dato. Hotellet blir fort fullt. Og viktig å være tidlig ute.