Triumph-klubben inntok AGM for Triumph-dag

AGM var i 2021 den mestselgende Triumph-butikken i Skandinavia og for å gjøre litt stas på sine kunder som hadde bidratt til denne statusen hadde de invitert til et eget event for Triumph-klubben hvor klubbens medlemmer fikk gode prosenter på Triumph artikler, klær og tilbehør. Dette var også en god grunn til å sikle litt på noen av de mange nyhetene fra Triumph i år som Triumphs Chrome edition. Triumph har de siste årene kommet med flere klasseledende nyheter og har gått fra et merke for “spesielt interesserte” til bli en stort konkurrent om kundene i de fleste segmenter innen MC.

Lene Graarud holdt et lite foredrag for folket og fortalte kort om Triumphs historie og butikkens historie med Triumph siden 90-tallet. Hun kunne også røpe at hun hadde fått en “sneak peek” på nye modeller og at det var mange nye modeller i vente til neste år uten at hun hadde fått lov til å røpe hva som kommer. Det hun kunne fortelle var at det kommer en hel del nye mindre sykler, motocross og enduro, og det ryktes om en ny Scrambler som i hvert fall undertegnede gleder seg til å stifte bekjentskap med.

Utrolig mange hadde tatt seg turen for å gjeste eventet og de fleste fra Triumph-klubben skulle videre til middag, årsmøte og festivitas på Quality i Fredrikstad etter at de var ferdig handlet hos Alf Graarud Motor, og etter hva jeg kunne se ble tilbudene benyttet flittig og mange handlet seg nye godkjente anlegg fra Leo Vince.

Nytt av året var også nyheten Triumph Street Triple 765 RS som jeg fikk stiftet bekjentskap med på både bane og landevei, under noen strålende dager i Jerez. Du kan lese mer om hva jeg synes om den i linken under:

Butikken var full når jeg kom og full når jeg dro og det virket som alle som kom var meget fornøyd med arrangementet, og de som ikke kjøpte seg noe fikk i hvert fall med seg nystekte vafler og kaffe. Det var også en utlodding med gratis lodd og fine Triumph-premier som fant veien til lykkelige vinnere.