TRYG forsikring kommer med ny MC-tariff og tilbyr meget gode rabatter til NMCU/Bikelife Norge sine registrerte medlemmer!

Tradisjon tro så byttet jeg noen sykler i år og hvilken forsikring man skal velge gjør seg umiddelbart gjeldende. Fra tidligere hadde jeg gått for et selskap med godt renommé i motorsykkelverden, og etter at jeg også fant ut at de hadde spesialavtale med Akademikerne og siden jeg er medlem der fikk jeg en helt fantastisk jeg tenkte ville være uslåelig.

Så Inngikk vi et samarbeid med NMCU som hadde medlems-avtale med TRYG forsikring, så tenkte jeg skulle gi de en sjanse. De syklene jeg sjekket var min daværende Triumph Speed triple 1200 RS og min daværende Scrambler 1200 Chrome Edition. Begge disse syklene fikk jeg betydelig bedre pris på, men før jeg rakk å bytte hadde jeg klart å bytte begge syklene til en KTM 1290 Super Duke RR og TRYG har tradisjonelt vært helt elendige på ting det står en enkelt “R” på så fryktet det verste, men de klarte faktisk å krype under superavtalen jeg hadde via Akademikerne med hele 2000 kroner. Jeg har også hørt at flere andre medlemmer har spart stort på sine forsikringer og til sammen sparte jeg på begge bilene mine og alle motorsyklene så samlet sparte jeg rett i underkant av 10000 koner. Jeg kan anbefale å i ta en telefone til TRYG å be om å få pris på sin sykkel og se hva man kan spare på rabatten hvis man velger å bli medlem i NMCU. Kanskje han man støtte den viktige jobben NMCU gjør og allikevel komme billigere ut av sine forsikringer.

At de har en helt fantastisk dekning som de er alene om hjelper jo også på som for eksempel Maskinskade, og velger man kasko har man også gratis redning/veihjelp så man slipper å betale et kostbart medlemskap for å motta en tjeneste man ikke har brukt for før man faktisk trenger den, og da er det faktisk bare 500 kroner i egenandel!

 • Hva dekker MC Ekstra (enkelt oppsett):

På denne siden kan du se en enkel sammenstilling hva de ulike forsikringene våre dekker. Her ser du spesielt godt hva MC Ekstra dekker.

 • Hva er bra med MC Ekstra:
 • Nesten alt i MC Ekstra er unikt mot mange andre selskap. Maskinskade kan være veldig kostbart, og det er i dag kun et annet selskap i tillegg til Tryg som tilbyr denne dekningen. Gjelder inntil mc er 8 år.
 • Parkeringsskade er dekket uten tap av bonus, dvs skade som oppstår på parkert sykkel. Kan være hærverk, påkjørsel av ukjent kjøretøy eller rent velt pga vind eller andre ting. Transporteres MC på ferge eller tog dekkes skade som oppstår under transporten også uten tap av bonus. 
 • Dersom MC må på verksted etter skade, dekker vi leiemc/-bil inntil 500 kr pr dag i 10 dager.
 • Vi dekker også relativt høye summer på ting man har med seg – 30.000 kroner i «løst utstyr» og 50.000 kroner i fastmontert utstyr. 
 • Uflaksdekning
  – Er man på langtur og for eksempel kjedet ryker, dekker forsikringen også levering av nødvendig reservedel til skadestedet med inntil 3.000 kroner (i dette eksempelet kan det være å få tilkjørt nytt kjede med en taxi). Alternativ dekkes transport av mc til verksted.
  – Rens av motor etter feilfylling (egenandel 1.000 kroner uten tap av bonus)
  – Skadet eller tapt tenningsnøkkel (egenandel 1.000 kroner)
  – Sykehusinnleggelse mer enn 48 timer kompenseres med 5.000 kroner
 • Redning/veihjelp (persontransport og assistanse/transport av mc) er dekket på kasko og delkasko, egenandel 500 kroner.

Tryg lanserer en ny og mer «risikoriktig» tariff 1.9.2023, skiller blant annet bedre på risiko i forhold til segment (racing, naken etc), effekt, alder (mc og kunde).

Tryg forsikring oppfordrer til deltakelse på førerutviklingskurs, og vi har en nettside hvor man til en hver tid kan finne oversikt over godkjente kurs. Kursarrangør kan også sende inn forespørsel om godkjenning her, så mangler kurset du vil delta på oppfordrer vi kursarrangør til å ta kontakt. Se tryg.no/forerutviklingskurs

Medlemsfordel:

Som medlem i Norsk Motorcykkel Union og Bikelife Norge får du inntil 30 % rabatt på motorsykkelforsikring, og inntil 25 % rabatt om du samler forsikringene dine hos Tryg.