Verdens største motorsykkelmesse!

Igjen tar vi turen til Italia, Milano og Eicma. Verdens største motorsykkelmesse 2022. Her blir vi presenterert for nyheter i alle sjangere innen motorsykkelverden. Hjelmer, bremser, dempere, nye motorsykkelmodeller, nye merker. Ja, you name it. Her er det alt man kan tenke seg + litt til.

Litt fakta om Eicma: startet 1914 som en motorsykkel og delemesse. Og i 2018 var det en halv million besøkende. Samt 1200 utstillere. Her snakker vi store forhold.

Vi var på Eicma også i 2021, og ble faktisk overasket over hvor stort dette er. Drøyt mange kvadrat med «bikers heaven». Så igjen tar vi turen ned, og er invitert inn som presse. Noe som gjør at vi kommer inn to dager før de andre besøkende kommer inn. Så vi får litt bedre plass til å se og kanskje sitte på ett par kule nyheter.

Hvorfor drar vi dit? Jo, vi er jo over snittet interessert i motorsykkel. Og det er her nyhetene er. Og vi har denne gangen tatt med oss en fotograf, så det blir mer film og bilder. Som vi igjen skal prøve å laste opp på vår YouTube så fort som mulig.

Er det noe nyheter du kunne tenkt deg vi tok en nærmere kikk på? Legg inn en kommentar, så kanskje kan vi gå litt i detaljer på den sykkelen du gleder deg til.