World Superbike: Mia Rusthen har fått en gylden sjanse!

Hun har nemlig fått innpass og mulighet til å delta i WSBK sin aller første jenteklasse.

Men slikt koster. Kanskje det er noen som leser dette som kunne tenke seg å skaffe/undersøke mulighetene for hjelp der?

Klippet fra hennes FB-side i dag: 

https://www.facebook.com/RusthenRacing

Jeg har fått VM-plass!🏎️

Jeg har fått en fantastisk mulighet til å representere Norge i World Superbike sin aller første jenteklasse. Jeg er i sjokk og lykkerus om tilbud om plass!! Dette er jo drømmen. Min drøm! Alle jenter i roadracing har drømt om dette.

Men jeg trenger hjelp! 🌟

Jeg trenger at hele roadracing og MC-Norge sprer ordet og sender bedrifter som kunne tenke seg å være med på min reise til VM min vei. VM krever sponsormidler, og jeg trenger en eller flere STORE sponsorer. Jeg må vite om jeg har nok før fredag allerede når fristen for å takke ja går ut. Del gjerne tips, fortell enhver kollega og la oss sammen gjøre historie med den første norske kvinnen i VM! 🇳🇴💪

“Podkast med Mia Rusten under innlegg”

Kan være et bilde av 1 person og blondt hår

Mia Rusthen Racing

Idrettsutøver