1 Mai og årets vårslipp på Tyrigrava/Sundvolden

Tidlig i våres hadde vi en samtale med Bjørn Richard Johansen fra Reitwagen.no om å få samlet flere aktører og sette opp en mønstring 1 mai. Eller vårslipp som mange kaller det.

Jeg og Thomas tente på ideen med en gang og vi begynte så smått til å få ballen til å rulle, og få tak på alle aktørene som kunne hjelpe oss og dra dette i land. Og det klarte vi med god hjelp.

Tidlig 1 Mai samlet jeg en gjeng med lokale motorsyklister her i Sarpsborg som felles skulle kjøre inn. Det samme gjorde flere av gutta i Bikelife Norge Crew og medlemmer på vår side. Samt Speed Motorcenter i Sandefjord hadde satt opp tur fra den siden av fjorden.

Må innrømme jeg var litt spent på hvor mange som ville møte opp på Tyrigrava, men når jeg kom var det allerede ett par hundre motorsykler der, og det bare strømmet på helt frem til avgang.

Treffansvarlig Dag Robert Wiik Berge fra Bikelife Norge Crew var i full gang med å dirigere så alle som kom fikk stilt seg opp og var klare til kortesje opp til Sundvolden Hotel.

Dag Robert her på lånt Indian FTR fra Big Twin i Råde
Triumph Tiger 1200 Rally Pro – Lånt fra Alf Graarud Motor

Kortesjen setter i gang, og det tar nesten 10min fra første sykkel drar fra Tyrigrava til “siste” har dratt. Det skal ha vært over 1000 mennesker på Tyrigrava den dagen.

Vel oppe på Sundvolden Hotel kommer det motorsykler fra alle kanter, og det gir seg ikke før lenge etter de første har ankommet. Det var snakk om 2700 mennesker på Sundvolden den dagen. Og på ett så lite sted som Sunnvollen er det grei økning i forhold til befolkningen på vanlige dager.

Dette var ett utrolig hyggelig event. Gøy å møte både kjente og ukjente igjen. Og det var ikke annet enn smil å se denne dagen. Og værgudene var skikkelig på go’humør denne dagen.

Etter endt dag tok jeg en lunsj med Treffansvarlig Dag og snakket litt om dagen. Og ja, vi kjører på til neste år også.

Vi må få takke alle de som stilte og bidro til å få denne kabalen til å gå opp:

Dag Robert Wiik Berge. Harley owners group (HOG) med Petter Karlend og Tommy Kragseth Hansen i spissen. Førerutvikling.no Reitwagen.no

Og Lazy Boyz Oslo/Harley Davidson W.i.m.a Yamaha vinterbro. mc akademiet for å holde stand og snakke med alle de som hadde kommet denne dagen.

Og selvfølgelig en stor tak til vertskapet på Sundvolden Hotel og de ansatte som bidro til at dette kunne bli noe av.

Peter fra Calvat’s Garage