Norrøna Spa ønsker samarbeid med Bikelife Norge

Når vi er på tur er det ikke alt vi driver med motorsykkel-relatert, men av en eller annen grunn snakker vi gjerne om motorsykler med folk som ikke driver med motorsykkel i det hele tatt. Dette var også tilfelle når vi var på besøk hos de hyggelige folka på Norrøna Spa, og de ville faktis gjerne lage en eksklusiv rabattavtale for Bikelife Norge sine medlemmer. Vi prøver jo å få til motorsykkel-relaterte avtaler, men dette er noe som flere av våre medlemmer trolig vil kunne sette pris på så vi takket ja takk til samarbeidet. Dette er eksklusivt Bikelife Norge sine medlemmer, og de må kunne vise til at de er medlem i Bikelife Norge.

Rabatten lyder som følger 5% på bad, 15% på kjemi, 50% på første service (Normalpris 2990). på Norrøna bad yter de god service, alltid tilgjengelig og har noen av Norges beste produkter.

Dere kan besøke butikkens lokaler i Åsaveien 89A 3531 Krokkleiva, eller dere kan også ta en titt på hjemmesiden:

www.norronaspa.no

Ved bestilling er det da bare å sende de en mail på [email protected] for å få Bikelife Norge Rabatten.

Når man velger et Norrøna spabad, kjøper man et veldig vakkert designet boblebad, men også et teknisk sofistikert basseng som er produsert med den nyeste teknologien. Spesielt Elite-serien vår oppfyller alle tekniske krav i konstruksjonen og er en av de beste utendørs boblebadene på markedet.  Moden teknologi – elegant design – utførelse av høy kvalitet.