Alf Graarud Motor er 40 år!

Alf Graarud har gitt fantastisk service til motorsyklister i 40 år, og Bikelife Norge er såklart det for å feire (og René for å spise kake).

Etter mange år med Road Racing, 10 NM titler og noen internasjonale opptredener der han blant annet kjørte mot storheter som Agostini, ønsket Alf Graarud å gjøre MC til sitt levebrød.

Drømmen var å selge motorsykler, nettverket hadde han etter mange år med racing og etter et møte med den daværende Kawasaki importøren, sto det plutselig 17 helt nye motorsykler parkert utenfor hjemme. Det kom litt vel brått på, og på det tidspunktet var det ikke engang klart et butikklokale. Så da var det bare å hive seg rundt og 1. juni 1982 åpnet dørene.

Siden 1982 har Alf Graarud Motor AS betjent både mx- og mc-markedet. I tillegg til salg/service av moped, scooter, motocross og landeveissykler, tilbys alt av motorsykkelklær og mc deler samt vinterlagring av motorsykler.

Alf Graarud motor var en av to motorsykkelbutikker i Sarpsborg på den tiden, og skal innrømme at det ble mang en tur ned kjelleren på blomsterbutikken på Monsletta. Den første butikken lå på nemlig midt på Moensletta, før den i 1990 ble flyttet en drøy kilometer til større lokaler på Borgenhaugen, like utenfor Sarpsborg hvor butikken er lokalisert i dag.

Alf Graarud motor eller agmshop.no har lenge vært en av butikkene som har hatt et samarbeidet med Bikelife Norge og satt oss på mange av de nye syklene vi har vært ute og testet. Vi har også jobbet med en avtale hvor Bikelife Norge sine medlemmer kan få litt ekstra rabatter. Alf Graarud Motor har også sagt at de ønsker tilby en kvalitetshoodie fra Alpinestars Hoodie til våre medlemmer. Den vil i utgangspunktet vare sort ute agmshop logo.

I den anledning har de laget en egen landingsside hvor man får et utvalg med rabatterte varer som endres med jevne mellomrom. for å få tilgang til landingssiden gjør man som følgende:

Eksisterende kunde:

  1. Logg inn på din konto på www.agmshop.no
  2. Gå til «min side» øverst til høyre
  3. I feltet «rabattkode» legg inn koden bike0101

Deretter blir menypunktet Bikelife medlemsportal tilgjengelig for deg og du kan handle medlemsprodukter og får tilgang til medlemspriser.

Nye kunder:

  1. Trykk «logg inn» øverst til høyre på www.agmshop.no og deretter «registrer meg som kunde»
  2. Fyll inn din informasjon. På nederste felt «rabattkode» skriver du inn bike0101

Deretter blir menypunktet Bikelife medlemsportal tilgjengelig for deg og du kan handle medlemsprodukter og får tilgang til medlemspriser.

Bikelife Norge heier på dere og er spente på fortsettelsen.