Bli Bikelife Norge/NMCU medlem du også!

Den senere tiden er det flere som har etterspurt medlemskort for å indentifisere at man er medlem av Bikelife Norge, og om det er noen kontingent. Til nå har vi ikke hatt dette, men flere av våre samarbeidspartnere som gir rabattordninger til Bikelife Norge sine medlemmer har også etterspurt det da de ønsker at rabatten skal være eksklusiv til våre medlemmer.

På bakgrunn av disse tilbakemeldingene har vi tatt beslutningen om å etablere et medlemskap med et eget kort man kan identifisere seg med når man er innom en forhandler vi har avtale med, skal ha nytt førerkort, kjøpe dekk, hotell ferie i Norge eller nyte godt av en av de andre avtalene vi har etablert opp igjennom det siste året (her er det blitt ganske mange).

Alle vil selvfølgelig fortsatt ha fri tilgang til både Facebook-gruppen vår, og nyhetssiden til bikelifenorge.no uavhengig om man har medlemskap eller ikke, men for å nyte godt av alle våre rabatter vil det hos flere av samarbeidspartnerene kreves ett medlemskort. Dette gjelder ikke alle avtaler, men de fleste, og flere av de som gir rabatter til våre medlemmer har meldt at de kommer til å ønske en slik form for legitimering.

Bikelife Norge har inngått samarbeid om medlemskap med NMCU, for å bli medlem av Bikelife Norge og NMCU, meld deg inn som medlem på sidene til NMCU.org.

Les mer om samarbeidet her: https://www.bikelifenorge.no/diverse/nmcu-og-bikelife-norge-forener-krefter-og-inngar-samarbeidsavtale-kjoreopplevelser-og-fokus-pa-mc-glede-kombineres-med-offensiv-mc-politikk/.

Vi i Bikelife Norge jobber fortsatt med å få enda flere avtaler, og spre disse enda mer rundt i landet til våre medlemmer. Vi vet at for tiden er mange av våre avtaler på Østlandet, men vi jobber på spreng så dere alle kan dra nytte av dette. Og er det noe dere ønsker, så kontakt oss gjerne på mail:

[email protected]
[email protected]


Avtalene vi har til nå sammenfattes i innlegget under og kommer hele tiden til å oppdateres, men pr dags dato kan du finne følgende avtaler: