Ducati Lenovo MotoGP + Ducati Aruba World Superbike

Tre lanseringer samme dag. Joda, Ducati Corse jobber på. Worlds Superbike, MotoGP og deres nye MX satsing Desmo 450MX hadde lansering samtidig.

For oss som er litt nerder ser vi med en gang forskjell på årets sykler kontra fjorårets, men ikke de helt store forskjellene her. Men Bastianini har gått bort fra sine rosa-farger på sykkelen. Mens både Alvaro Bautista (WSBK) og Pecco Bagnaia (MotoGP) kjører i år igjen med nr1 på sykkelen. Kun fjorårets vinnere kan få lov til å kjøre med Nr1 på sykkel. Vi har tidligere skrevet litt om hvorfor ikke så mange velger å kjøre med nr1 på sykkelen selv om de vant året føre.


Bulega vant også under fjorårets World Supersport, men får jo selvfølgelig ikke lov til å kjøre med nr1 på sykkelen da han har rykket opp en klasse, samt nr er allerede tatt av hans team kompis Baustista. Bulega sitt nr er 11, som er hans nr fra tidligere. Så det er jo ikke så langt unna da…..

Vi lar bildene tale for seg her samtidig som vi gleder oss til Racing sesongen er i gang igjen. Ikke lenge til første testinger nå.