Gresini racing: 2X  Márquez!!

Gresini: WE ARE SPEECHLESS, TOO! (FOR ONCE)

Ingen tvil om at Marc  Márquez er et hot navn i MotoGP for tiden, og har vært det lenge selv om hans siste sesonger har vært preget av ulykker og en lengre tid borte. Samt kanskje ikke fått alt til å fungere som det skal etter han kom tilbake etter den forrige skaden han klarte å pådra seg i en skikkelig flygetur. Marc  Márquez har nå valgt å forlate Repsol Honda etter 11år for å bli Team-kollega for andre gang med sin yngre bror Alex M.

Denne gangen blir har kjørende på en Ducati Desmocedici GP23 for Gresini Racingteam. Det har ikke vært tvil om at Ducati har vært den beste sykkelen på banen de siste årene. Og har vel nesten alltid hatt en sykkel på pallen? Ikke ta meg helt på ordet der. Men de har i alle fall ofte stått på topp, og ble nå verdensmestere for andre året på rad med Francesco Pecco Bagnaia som er fabrikkfører for Lenovo Ducati Racingteam .

Og nå med mange gode førere i sine team, så er det nok ikke umulig Sucati kan bli verdensmestere igjen denne sesongen. Men hvem trekker det siste strået? Selv om M. Márquez er fersk på Ducati, er det ikke sikkert han vil henge langt etter de andre. Ducati stiller også denne sesongen med 8 sykler i MotoGP.

Gresini racingteam sine sykler for året er ikke så veldig annerledes enn de kjørte med 2023. Marc  Márquez kjørte med ett helt rått design under forrige test. Og hadde vært kult om de faktisk hadde tatt skrittet og brukt disse fargene. Men joda, kult å holde på tradisjonsfargene og…..