Enduro-EM: Vilde Marie Holt med seier i Estland

Foto: Vildes side

Det norske stjerneskuddet Vilde Marie Holt, du vet hun som var så snill å låne oss i Bikelife Norge en smekk ny Stark Varg for noen uker siden*, kunne i helgen nyte nasjonalsangen fra toppen av pallen under EM i Latvia.

Les hennes melding her:

Vilde Marie Holt – #22

1.plass 🤗🏆🇳🇴🥇i Europamesterskaps runden i Estland. Den Norske nasjonalsangen fremkaller gåsehud. Jeg er så glad for alle som hjelper meg å oppleve dette❤️. Idag hadde jeg bestemt meg for å kjøre et sikkert løp uten tryn. Tanja var og er raskere enn meg på gress, så jeg måtte prøve å ta igjen tid på de andre testene. Litt frem og tilbake og Tanja rakk ikke en tidssjekk og fikk 1 min. straff. Dro på litt ekstra på siste endurotesten og i mål var jeg 1. min og 7. sekunder foran. Super fornøyd med fortsatt å lede EM før siste runde i Polen.

Takk til alle som følger meg, gokoppgjengen og alle sponsorene mine🤗👍❤️ Dere betyr veldig mye for meg. Gøy at også mamma fikk være med på FaceTime og høre nasjonalsangen vår.

Wpm_motors. (Thank you for the awesome helmet André ❤️ It fit perfect and cool graphics! )

Seven Racing – James Stewart

illidiTecnica – pro enduro works.

TilhengerNOR

Elektriker Bekkevold AS

Norsk Maskinutleie as

Twinpegs

Today’s workout

Atletico_norge

2050_trafikkskole

Riskracingmoto

Kløfta Skilt og reklame

NMF og landslaget

*) Les testen av Stark Varg her: