Er du den vi leter etter?

Bikelife Norge er i stadig vekst. Og vi trenger derfor nå nye folk i vårt “crew” som både modererer vår facebook-side samt kan hjelpe oss på vår hjemmeside som skribent.
Det skjer mye rundt i Mc-Norge som vi ikke klarer å dra rundt og oppsøke, så ett par skribenter til hadde vært fint.

Vi har på vår korte levetid (1år) hatt en utrolig vekst og har bygget oss ett helt herlig Crew som har jobbet hardt for å holde siden vår der den er nå. Men jeg og Thomas gir oss ikke der selv om gutta våre i crew jobber på. Og vi planlegger å utvide dette til noe mer og bedre for våre brukere.

Men det vi nå mest er på jakt etter er noen som skal hjelpe oss med video og foto på vårer turer og når vi filmer hos f.eks. forhandlere.
Du trenger ikke være proff fotograf eller ha masse utstyr. Men vi ønsker at du har vært litt borti kamerabruk tidligere og har noen ideer om hvordan du kan lage kule shots, både film og foto. Men vi har og ett annet ønske: vi vil ha noen i vårt nærområde som kan komme på kort varsel, og bruke en del tid sammen med oss. Vi jobber veldig spontant, og ting skjer da ofte før vi vet dette selv.

Har du noe du føler du kan bidra til med i vårt team/crew så er vi interessert i å høre hva du driver med.

Om du ikke vil være med i vårt Crew, men føler du har noe å vise oss eller fortelle oss, enten på video eller podkast vil vi og komme i kontakt med deg. Det er så mye som skjer og har skjedd der ute som må deles med Mc-Norge.

Så om dette er noe du kunne tenkt deg å være med på, og føler du har noe å bidra med her, så ikke vær redd for å sende oss en mail på: rene@bikelifenorge.no