Nei men Kamelåso da! Nå skal det ikke lenger være deilig å være norsk MC-fører i Danmark…

Kommentar:

Danske DMC, altså noe tilsvarende norske NMCU, har reagert på en ny lov som er innført over der de prater med litt bløtere uttale. Så nå, etter at dette ble vedtatt i desember 2021, bør du være klar for å bli vinket inn for en teknisk kontroll av sykkelen.

EU står bak, som vanlig, og Danmark måtte rett og slett si ja. “Færdselsstyrelsen”, ja vi tar sjansen og mener det er det den danske versjonen av Vegvesenet kalles, kan nå vinke deg inn for en sjekk. Her kan du få full subjektiv gjennomgang av motorsykkelen din. Så., altså, glem bildet over her, med brav dansk politimann, nå er det kanskje pirkete byråkrater og regelryttere som ødelegger ferien din.

Åsså du som bare cruiset avgårde, på vei til treff, drømte om iskald Tuborg og Gammel Dansk og greier…

Helt flytende parametere på hvordan en skikkelig støytest skal gjennomføres inntil f.eks. en motorvei, gir heller ikke tiltro til en objektiv avgjørelse. Selve lovforlaget skal også ha sett ut som en blåkopi av krav til sikkerhet i bil, med fotnoter om setebelter, etc. De danske drenge og piger i DMC sitter nok fortsatt med whiplash etter å ha lest gjennom skrivet…

Det nevnes at fokus vil bli lagt rundt store MC-treff, etc. Altså omtrent som når de sørger for å hanke inn omtrent all ungdom på vei til typ Gatebil her i landet.

Færdselsstyrelsen kan tydeligvis ikke skrive ut bøter, men de kan derimot avskilte der og da. Samt bestemme at du må ta med sykkelen inn til en trafikkstasjon for full gjennomgang. Og for å toppe hele den røde danske pølsa; du må til enhver tid ha med deg dokumentasjon på at enhver del du har byttet ut er av godkjent sort…

Alle sammen nå!: “Det er deilig å være norsk … i Danmark!”