For en helg!!!

Thomas Winther .- Anette Sundsbak – Eli Johanne Stene – René Holmen

Hva får du om du blander Bikelife Norge, wima, en gjeng med Ducati, og andre motorsyklister. Og topper det hele med Førerutvikling.no og deres instruktører??

Da får du 4 fantastiske dager på Vålerbanen med mye moro og artig kjøring på banen.

Vi startet torsdagen med Bikelife on track med Førerutvikling.no og som vanlig var det nydelig vær på Vålerbanen, bare ett par dråper som gjorde ett par drypp innimellom. Men det var nesten bare forfriskende. Temperaturene var langt opp på 20 tallet og var helt nydelig for en dag som dette.

For dere som ikke vet hva Bikelife on track er, så er det ett lite samarbeid vi har med Førerutvikling.no, de stiller med instruktører og kurs. Vi stiller med Bikelife medlemmer. Men det er også åpent for andre å ta turen. Vi stopper ingen om de vil ha det gøy med oss.

Fredag var det åpent for alle. Samt det kom ikke mindre en TO Ducati klubber denne dagen. Dvs mange Italienske skjønnheter på banen. Ducati owner club Trondheim og Ducati owner club Arctic 71′ var med sine sykler på banen. Alt fra gamle med tørrclutch og gode sjarmerende lyden. Til nye med… Ja, tørrclutch. Jupp, dette finnes fortsatt. Samt alt i mellom. Touringsykler, cruisere, sportsykler og nakensykler var representert her.
Selv A2 og de med L på ryggen kjørte med oss denne dagen.

Fredag kveld kom det inn en gjeng med damer fra Wima Norway. (Women’s international motorcycle association) og joinet oss med grill og god stemning føre de var klare for kjøring på Lørdagen.

50+ kjøreglade damer var kommet for å lage liv på Vålerbanen. Og her var det godt humør så langt man kunne se. Litt håndtering i førsten for å få plassert i riktige grupper måtte til. Men etter dette var det bare glede.

Lørdag kveld ble jeg og Thomas plukket ut til ett ærefullt oppdrag. Wima Trondheim (tror det var det) skulle gjøre litt ære på Presidenten Eli Johanne og visepresident Anette. Og hvem passer ikke bedre inn i rollen enn oss to?

Vi er ikke så veldig sjenerte….

Søndag var igjen klart for mer kjøring på banen. Dessverre pga kirketid litt mindre kjøring. Men 4 dager på banen er virkelig slitsomt. Thomas kjørte på med enda en dag. Men da Rudskogen med Alf Graarud Motor AS. Den mannen er en maskin.

Vi takker til alle deltakerne disse 4 dagene. Samt Førerutvikling.no og deres instruktører for å gjøre dette som er så sinnsykt artig mulig for oss. Uten dere hadde vi kjørt tull på veien.